• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Αλαζονική και υβριστική απάντηση της δημοτικής αρχής Νότιας Κέρκυρας στους Αργυραδίτες

August 11, 2021 1245

 

Πρόσφατα η Κίνηση Πολιτών Αργυράδων δημοσιοποίησε ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας για να ανακαλέσει την απόφαση για την εκμίσθωση καντίνας – beach bar στα «Μεγάλα Λιθάρια». Διαβάστε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ.

Αλαζονική, υβριστική και υποτιμητική για τους Αργυραδίτες ήταν η απάντηση της δημοτικής αρχής. Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας σχολίασε την παραπάνω επιστολή στα social media με την παρακάτω φράση: “Πάρτε κ καμία ασπιρίνη…”

Είναι μια απάντηση που δείχνει την ποιότητα και το ήθος των ανθρώπων που διοικούν τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Ο ίδιος ο Δήμαρχος σιωπά. Η σιωπή τι να σημαίνει άραγε συναίνεση;

Είναι μια απάντηση που δείχνει ότι η δημοτική αρχή χωρίζει τον Δήμο σε χωριά πολλών ταχυτήτων, κατηγοριών, όπου κυριαρχεί ο τοπικισμός, ο κομματισμός, το ρουσφέτι και αυτό που λέει ο λαός μας «όπου μπορεί, μπορεί». Για αυτό και αντιλαμβάνεται τις Αργυράδες και τα άλλα χωριά της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας ως κατεχόμενες περιοχές για λεηλασία και για την κονόμα των ημετέρων.

Αιδώς αχρείοι!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search