• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Όταν ο γκασμάς προστατεύει κι αποφασίζει - Οι Πυξ λαξ για την αναβολή της συναυλίας στις Αλυκές Λευκίμμης

August 13, 2021 650
ΟΤΑΝ Ο ΓΚΑΣΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ..
Για τις φίλες και τους φίλους μας στην Κέρκυρα όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο (το ίδιο και σε μας) η συναυλία μας στην Λευκίμμη που ακυρώθηκε πέρυσι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!
Το συγκρότημα οφείλει να ενημερώσει για όλον αυτό τον παραλογισμό ..
Ο λόγος της ακύρωσης είναι μια απόφαση των υπευθύνων για την «προστασία των πολιτών» ότι σε ένα μέρος (ΑΛΥΚΕΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ) όπου υπάρχει μόνο άμμος και θάλασσα υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς …!!!! Παρακαλούμε όσους δεν γνωρίζουν το μέρος να κάνουν ένα κόπο να αναζητήσουν εικόνες ώστε να καταλάβουν το μέγεθος του παραλογισμού .
Όταν οι άνθρωποι που έχουν επωμιστεί την τεράστια ευθύνη της προστασίας ενός λαού δεν έχουν την ικανότητα να διαχωρίσουν τις καταστάσεις μεταξύ πραγματικά σοβαρών (τις βιώσαμε όλοι ) και μη σοβαρών καθώς και οι τοπικοί άρχοντες με τη σειρά τους δεν έχουν το ανάστημα να πράξουν τα αυτονόητα (οπως έπραξαν άλλοι συνάδελφοι τους σε αλλά μέρη της χώρας όπου οι εκδηλώσεις σε ανάλογα μέρη θα πραγματοποιηθούν κανονικά ) τότε με ευκολία ακυρώνουν και αδιαφορούν για την ταλαιπωρία (χωρις λόγο ) του κοινού αλλά και για την απώλεια της δουλειάς δεκάδων ανθρώπων που έχουν να δουλέψουν σε κανονικές συνθήκες ενάμιση χρόνο .
Εμείς απ την πλευρά μας προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και εκφράζουμε τη λύπη μας για την ταλαιπωρία που για δεύτερη φορά δεν θα βρεθούμε κοντά στους φιλους μας στην Κέρκυρα.
Με αγάπη και ελπιδα
Πυξ Λαξ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search