• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

O Δήμος Ν. Κέρκυρας για τις συλλήψεις ιδιοκτητών τουριστικών ημεροπλοίων

August 16, 2021 301

 

Δελτίο τύπου

 “Σε συνέχεια των συλλήψεων ιδιοκτητών τουριστικών ημερόπλοιων με την αυτόφωρη διαδικασία, ως αποτέλεσμα χρήσης εκ μέρους τους των υφιστάμενων εγκαταστάσεων ελλιμενισμού στο ποτάμι Μεσογγής, η Δημοτική Αρχή στέκει αλληλέγγυα στην βιοποριστική προσπάθεια των δημοτών της σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε λόγω πανδημίας.

Θεωρούμε πως η διασφάλιση της σύννομης συνθήκης χρήσης των εγκαταστάσεων ελλιμενισμού στη Μεσογγή είναι τόσο πολύπλοκη γραφειοκρατικά που μόνο η Κυβέρνηση με νομοθετική της πρωτοβουλία δύναται να επιλύσει.

Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει ότι ο ΟΛΚΕ Α.Ε. δεν μπορεί να διαχειρίζεται «εξ’ αποστάσεως» τα του Νότου και ότι θα έπρεπε να δοθεί στον νεοσύστατο Δήμο μας η δυνατότητα σύστασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για της διαχείριση των τοπικών εγκαταστάσεων ελλιμενισμού.

Ελπίζουμε έστω και τώρα η Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι απαιτείται ενέργειά της προκειμένου να σταματήσει η άδική δίωξη ανθρώπων που συμβάλουν δυναμικά στον παραγωγικό ιστό της Χώρας μας”.      

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search