• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Δευτερά 23 Αυγούστου

August 20, 2021 289

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε στην 17η Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς τη Δευτερά 23 Αυγούστου 2021, με ώρα έναρξης 11.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων :

1.Έγκριση της υπ’ αριθ. 20-10/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας ‘’Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2021’’.

2. Έγκριση της υπ’ αριθ. 21-2/2021 “ Περί Αύξηση ωραρίου των Σχολικών καθαριστριών Σχολικών Μονάδων από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.

3. Έγκριση της υπ’ αριθ. 21-3/2 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας “Περί αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2021. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη ψήφο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 13.00 της 23ης Αυγούστου 2021.

Ο κατεπείγον λόγος της συνεδρίασης προέρχεται εκ του γεγονότος ότι χρειάζεται άμεσα η επέκταση ωραρίου των καθαριστριών που θα προσληφθούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας από μερικής σε πλήρες απασχόλησης, ώστε να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 που ισχύουν, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει την 01-09-2021 καθώς και την αναγκαιότητα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search