• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Παράνομος ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης αλλά οι διώξεις συνεχίζονται! Στον ανακριτή σήμερα Λευκιμμιώτες

August 23, 2021 853

 

Μετά από αγώνα διαρκείας 10 και πλέον χρόνο και αφού χύθηκε αίμα, ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης κρίθηκε παράνομος. Ωστόσο το τραγελαφικό είναι ότι δεν αποσύρθηκαν και δε σταμάτησαν οι διώξεις εναντίον όσων αγωνίστηκαν ένα΄ντια στον παράνομο ΧΥΤΑ.

Σήμερα κάποιοι από αυτούς τους Λευκιμμιώτες που αγωνίστηκαν θα περάσουν το γραφείο του ανακριτή με κλήσεις που στάλθηκαν για υπόθεση του 2018.

Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο συμπαράστασης και αγώνα για να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες που έχουν φορτωθεί σε αρκετούς Λευκιμμιώτες. Ήδη ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας όφειλε να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά εξ όσων γνωρίζουμε το θέμα δεν ετέθη καν στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Είναι ανάγκη να εκφράσουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας με την ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων και ζητάμε να σταματήσουν αυτές οι διώξεις και να αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search