• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ι.Ν. 24&25/9

September 18, 2021 507

 

Δυο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 24/09 και το Σάββατο 25/09, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην πρώτη συνεδρίαση ξεχωρίζει, μεταξύ των άλλων, η συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου επέκτασης του λιμένα Λευκίμμης με φορέα υλοποίησης τον ΟΛΚΕ.

Στη δέυτερη συνεδρίαση, πέραν των επερωτήσεων, ξεχωρίζει το θέμα της ίδρυσης Λυκειακών Τάξων Εκπαίδευσης Πρωτογενούς Παραγωγής στην Π.Ι.Ν .

Η ημερήσια διάταξη 24/09

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1η: Η κάκιστη εικόνα διαχείρισης στον ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στην θέση ΛΙΒΑΣ Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά» κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

2η: Τα αντιπλημμυρικά στα Πουλάτα Σάμης Κεφαλονιάς καθυστερούν επικίνδυνα Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά» κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

3η: Για τις καθυστερήσεις στην εξέλιξη του έργου του Περιφερειακού Δρόμου στο Καλαμίτσι στην Π.Ε. Λευκάδας. Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

4η: Τι μέτρα παίρνει η Περιφερειακή Αρχή για τον εκσυγχρονισμό και την ασφαλή λειτουργία των Σχολικών Μονάδων στα νησιά μας; Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΘΕΜΑΤΑ

1ο: Επικύρωση πρακτικών της 1ης/30-01-2021, 2ης/31-01-2021 συνεδριάσεων έτους 2021 του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων.

2ο: 11η Τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2021 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου. Αυτοτελής Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού.

3ο: 11η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2021 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου. Γενική Διεύθυνση Διοίκησης, Οικονομικών και Πληροφορικής.

4ο: Γνωμοδότηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου/: «Επέκταση Λιμένα Λευκίμμης Κέρκυρας» της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με φορέα διοίκησης, λειτουργίας και την εταιρεία «Οργανισμός Λιμένα Κέρκυρας (Ο.Λ.Κ.Ε) Α.Ε/». Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Χωροταξίας κ. Σπυρίδων Ιωάννου.

5ο: Εισήγηση για τη δράση προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω του συνεδρίου του Συνδέσμου Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και της σχετικής έκθεσης. Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης

6ο: Ενημέρωση για την πορεία της Αναπτυξιακής εταιρείας ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΝΙΟΝ ΟΤΑ ΑΕ). Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Ευστάθιος – Σωτήριος Κουρής

Η ημερήσια διάταξη 25/09

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 και θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1η: Ο τρίτος χειμώνας και η παραλιακή στην Γαρίτσα της Κέρκυρας στο έλεος του ..καιρού. Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά» κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος

2η: 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου Ιονίων, ανίκανοι η επικίνδυνοι; Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά» κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος. 3η: Το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης. Τι έγιναν οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις της Περιφερειακής Αρχής και της Κυβέρνησης; Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» κ. Αλεξάνδρα Μπαλού. 4η: Σχετικά με το Αιολικό Πάρκο στη θέση Λίβας Ζακύνθου. Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΘΕΜΑΤΑ

1ο: Ίδρυση Λυκειακών τάξεων Εκπαίδευσης Πρωτογενούς Παραγωγής στην Π.Ι.Ν (ΕΠΑΛ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΕΠΑΛ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΠΑΛ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ). Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Ευστάθιος – Σωτήριος Κουρής.

2ο: Συνεργασία Π.Ι.Ν και ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ για την Επιστημονική παρακολούθηση της ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ. Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Ευστάθιος – Σωτήριος Κουρής

3ο: Λήψη απόφασης για την υπογραφή της “Σύμβασης Χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής winbank” με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του παραπάνω Συστήματος. Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Ευστάθιος – Σωτήριος Κουρής

4ο: Πολιτιστικές εκδηλώσεις Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search