• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά! - Αντιφασιστική συγκέντρωση Πλατεία Ανουντσιάτα Τρίτη 12/10

October 08, 2021 3254

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, οι εγκληματικές φασιστικές - ναζιστικές συμμορίες προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματά του και μια καλύτερη ζωή. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι φασιστικές εγκληματικές συμμορίες είναι το καλύτερο τσιράκι των εργοδοτών και όποιων άλλων μηχανισμών τους δίνουν τις εντολές.

Με την κάλυψη της Αστυνομίας, του υπουργείου Παιδείας, ορισμένων διευθυντών σχολείων δρουν ανενόχλητοι και προσπαθούν να διεισδύσουν σε εργασιακούς χώρους και στα σχολεία. Ο στόχος τους γνωστός, να μολύνουν με τη φασιστική ιδεολογία το μυαλό των παιδιών μας. Καταδικάζουμε την αδράνεια της κυβέρνησης που επιχειρεί να στήσει ένα σκηνικό εξίσωσης των ναζιστικών συμμοριών και των επιθέσεων των παρακρατικών, με τους αγώνες των πρωτοπόρων φοιτητών και μαθητών, με τη συνδικαλιστική εργατική δράση και πάλη για Παιδεία αντάξια των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες. Στέλνουμε μήνυμα ότι ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στα σχολεία. Ο φασισμός δεν περνάει στους χώρους δουλειάς. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες σάπιες ιδέες και πρακτικές. Δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο «αυγό του φιδιού».

Καταδικάζουμε το οργανωμένο σχέδιο των επιθέσεων των φασιστικών συμμοριών ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σε μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση ανασύνθεσης, με νέα μορφώματα, αλλά με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους τρομοκράτησης και εκφοβισμού του εργατικού - λαϊκού κινήματος, επιβεβαιώνοντας ξανά τον βρώμικο ρόλο των φασιστών ως μαντρόσκυλων του συστήματος.

Η χρεοκοπημένη και ανιστόρητη θεωρία της κυβέρνησης ΝΔ περί «δύο άκρων», η πολιτική των «ίσων αποστάσεων», καθώς και η ανοχή της Αστυνομίας δημιουργεί το έδαφος για την εγκληματική δράση των ναζιστικών συμμοριών ενάντια στην εργατική τάξη και το λαό. Φανερώνει τον πραγματικό ρόλο των μπράβων του κράτους και των καπιταλιστών. Το οργανωμένο, ταξικό εργατικό κίνημα μαζί με το λαό, δεν θα δείξουμε καμιά ανοχή στον φόβο και τον τρόμο που σπέρνουν οι ναζί εγκληματίες. Το μίσος και το δηλητήριό τους δεν έχουν θέση σε σχολεία, γειτονιές και εργοστάσια, πουθενά! Η θέση τους είναι στα σκουπίδια της ιστορίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΚΑΛΟΥΝ: TΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΥΝΤΣΙΑΤΑ - ΩΡΑ 6:30 μ.μ.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search