• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη Παρασκευή 3/12

December 02, 2021 57

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων προχωρά σε έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 μ.μ με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr, προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ως εξής:

-Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις από τη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ.Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.

ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο: 14η Αναμόρφωση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2021 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εισηγήτρια : H Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

ΘΕΜΑ 2ο : 16η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2021 της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εισηγήτρια : H Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

ΘΕΜΑ 3ο : Επικαιροποίηση του Ο.Ε.Υ(Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μόνο ως προς το Άρθρο 24 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» για την απαιτούμενη θεσμική προσμαρμογή της ΠΙΝ στις διατάξεις της παρ.3 του Άρθρου 132 του ν.4635/2019 (ΑΊ67). Εισηγήτρια : H Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

ΘΕΜΑ 4ο : Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την πορεία του Δικτύου Συνεργασίας της ΠΙΝ με τους Δήμους της Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, κ. Ευστάθιος- Σωτήριος Κουρής.

ΘΕΜΑ 5ο: Επικαιροποίηση Μνημονίου Συνεργασίας για την λειτουργία του Διεπιστημονικού – Διαθεσμικού Φορέα Διαχείρισης Παλιάς Πόλης Κέρκυρας. Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού, κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης.

ΘΕΜΑ 6ο : Η νέα ζεύξη της Λευκάδας ως ζωτικό πρόβλημα για την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης και του νησιού. Εισηγητής: Ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά” κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΘΕΜΑ 7ο : Δρόμος Καλαμιτσίου Λευκάδας «Ούτε φωνή ούτε ακρόαση» Εισηγήτρια: Η επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων’κ. Αλεξάνδρα Μπαλού. ΘΕΜΑ 8ο: ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΚΑΣΤΡΟ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ – ΤΑΟΛ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Εισηγητής: Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανυπότακτο Ιόνιο” κ. Στέφανος Σαμοΐλης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search