• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Ιονίου: Καταγγελία για την άμεση εμπλοκή της Κεντρικής Διοίκησης στις εκλογές - Θα συνεχίσουμε με θέσεις & προτάσεις

December 27, 2021 61

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εκλογές της 19ης Δεκεμβρίου 2021, για την ανάδειξη μελών του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν υπό συνθήκες πρωτόγνωρες για τα δεδομένα ενός επιστημονικού φορέα. Η άμεση εμπλοκή μελών της Κεντρικής Διοίκησης και κεντρικών στελεχών της πλειοψηφούσας παράταξης, στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, δημιουργούν έντονο προβληματισμό ενώ σημειωτέα καταγράφεται και η εντυπωσιακή αύξηση των μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου, σε σχέση με το 2019, ειδικότερα στα νησιά Λευκάδα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, χωρίς την στήριξη κομματικών μηχανισμών, η παράταξή μας “Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Ιονίου”, σε επίπεδο Περιφέρειας, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 35% εκλέγοντας 2 μέλη στο επταμελές ΔΣ, έναντι 40% της ΠΔΣΟ και τριών μελών, 17,5% των Ανεξάρτητων Οικονομολόγων Επτανήσων και ενός μέλους και 7,6% της ΠΔΚΟ και ενός μέλους. Όσον αφορά την Κέρκυρα, η οποία αποτελεί το 67% του εκλογικού σώματος, η παράταξή μας, κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 44%, έναντι 30% της ΠΔΣΟ, 18% των Ανεξάρτητων Οικονομολόγων Επτανήσων και 7,6% της ΠΔΚΟ.

Με τις δυνάμεις που μας αναλογούν στο Δ.Σ., αλλά και έξω από αυτό, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να καταβάλουμε προσπάθειες για την ομαλή λειτουργία και αναβάθμιση του Επιστημονικού μας φορέα, με θέσεις και προτάσεις, όπως βεβαίως πράξαμε και στο παρελθόν. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουμε πως θα σταθούμε εμπόδιο στην όποια συστηματική προσπάθεια κομματικοποίησης και υποβάθμισης του θεσμού.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας να τους εκπροσωπήσει στο Δ.Σ του τμήματος Ιονίων Νήσων του Ο.Ε.Ε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search