• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για ένταξη της Λευκίμμης στις επιδοτούμενες γραμμές και αύξηση δρομολογίων από Κέρκυρα”

May 07, 2020 178

 

Με  εισήγηση της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», όπως συνδιαμορφώθηκε και από τις παρατάξεις “Ιόνιο Δυνατά” και “Ιόνιος Συμμαχία” αποφασίστηκε από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου η ένταξη του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις και αύξησης στα δρομολόγια των λιμένων Κέρκυρας και Λευκίμμης.

Αναλυτικά η εισήγηση :

Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσει στη λήψη απόφασης υπέρ της ένταξης και του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις. Λόγω του ότι τα προστατευτικά μέτρα κατά του Covid – 19 θα παραταθούν για άγνωστο χρονικό διάστημα, ζητάμε από την κυβέρνηση την επανεξέταση των ρυθμίσεων ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και των δύο λιμένων (Κέρκυρας και Λευκίμμης) για να εξυπηρετηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα, αναγκαία αυτή την περίοδο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας “την παραπάνω πρόταση στήριξε και η περιφερειακή παράταξη Α.Ν.Α.Σ.Α η οποία είχε καταθέσει αρχικά την δική της εισήγηση, παρεμφερούς περιεχομένου.”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search