Print this page

Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για ένταξη της Λευκίμμης στις επιδοτούμενες γραμμές και αύξηση δρομολογίων από Κέρκυρα”

May 07, 2020 633

 

Με  εισήγηση της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», όπως συνδιαμορφώθηκε και από τις παρατάξεις “Ιόνιο Δυνατά” και “Ιόνιος Συμμαχία” αποφασίστηκε από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου η ένταξη του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις και αύξησης στα δρομολόγια των λιμένων Κέρκυρας και Λευκίμμης.

Αναλυτικά η εισήγηση :

Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να προχωρήσει στη λήψη απόφασης υπέρ της ένταξης και του λιμένα Λευκίμμης στις επιλέξιμες συνδέσεις. Λόγω του ότι τα προστατευτικά μέτρα κατά του Covid – 19 θα παραταθούν για άγνωστο χρονικό διάστημα, ζητάμε από την κυβέρνηση την επανεξέταση των ρυθμίσεων ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια και των δύο λιμένων (Κέρκυρας και Λευκίμμης) για να εξυπηρετηθεί η εφοδιαστική αλυσίδα, αναγκαία αυτή την περίοδο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας “την παραπάνω πρόταση στήριξε και η περιφερειακή παράταξη Α.Ν.Α.Σ.Α η οποία είχε καταθέσει αρχικά την δική της εισήγηση, παρεμφερούς περιεχομένου.”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.