• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η πεζοπορία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου στο κεδρόδασος και τη λιμνοθάλασσα Κορισσίων

February 15, 2022 668

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου, με συνοδό την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Δρ. Αγγελική Μαυροπούλου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 2η πεζοπορία του, την Κυριακή 13/02/2022 στο κεδρόδασος και τη λιμνοθάλασσα Κορισσίων στην τοποθεσία Ίσσος, στο νότιο τμήμα του νησιού.

Συμμετείχαν περίπου 150 φοιτητές/τριες και μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού. Με την ευκαιρία αυτή κόψαμε και τη βασιλόπιτα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες που συμμετείχαν για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Κέρκυρας για τη βοήθειά του. Επίσης, οφείλουμε θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον κ. Σταμάτη Γκίνη, βιολόγο – ιχθυολόγο, που ανταποκρίθηκε με προθυμία στο κάλεσμά μας και μας μιλήσει για τη μοναδικότητα και σπουδαιότητα του οικοσυστήματος του Ίσσου, καθώς και για την ανάγκη προστασίας του.

Φωτογραφίες από την πεζοπορία μπορείτε να δείτε στις σελίδες μας

Facebook: Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ιονίου Πανεπιστημίου | Facebook
Instagram: Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (@ioniogym) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Η προσέλευση στην πεζοπορία αυτή ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλουμε στην άθληση της πανεπιστημιακής μας κοινότητας και τονίζουμε ότι θα ακολουθήσει σύντομα η 3η μας πεζοπορία! Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας!!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search