• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Συνδιοργάνωση συζήτησης - στρογγυλής τράπεζας από το Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου και το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM)

May 04, 2022 37

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2022: Η Δύναμη των μουσείων. Συνδιοργάνωση συζήτησης - στρογγυλής τράπεζας από το Μουσείο Ιονίου Πανεπιστημίου και το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM)

Ξεκινώντας από νωρίς τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων για το 2022, το Μουσείο του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου των Μουσείων σας προσκαλούν την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στις 18:30, να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Η δύναμη των μουσείων».

Ομιλητές είναι η κ. Βαρβάρα Τσάκα, από το Μουσείο Καζαντζάκη, η κ. Μαρίνα Τσέκου, από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, και ο κ. Χρίστος Ρίγγας, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Την συζήτηση θα συντονίζουν η κ. Τέτη Χατζηνικολάου, Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) και ο κ. Σταύρος Βλίζος, Διευθυντής των Μουσειακών Συλλογών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Μετά τους χαιρετισμούς και τη σύντομη εισαγωγή στις θεματικές της εκδήλωσης από τους συντονιστές της συζήτησης, η κ Μαρίνα Τσέκου θα αναφερθεί στο ζήτημα της κοινωνικής συνοχής και του κοινωνικού ρόλου του μουσείου, ο κ Χρίστος Ρίγγας σε θέματα Βιωσιμότητας των μουσειακών οργανισμών και η κ. Βαρβάρα Τσάκα σε Καινοτόμες παρεμβάσεις των μουσείων σήμερα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις του κοινού προς τους ομιλητές.

Σύνδεσμος εγγραφής στην εκδήλωση:

https://ionio-gr.zoom.us/meeting/register/tJMldeqsqD4oHNLyH8_LCjBDba54nFKbkOTK

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει τα στοιχεία σύνδεσης στην εκδήλωση.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search