• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Εκπαιδευτικοί Κέρκυρας: «Πραξικοπηματική ακύρωση» της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ - Κάλεσμα το Σάββατο

October 20, 2022 3665
 

Μετά την ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας δηλώνει τη σφοδρή αντίθεσή της με την απόφαση της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ και καλεί τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ το Σάββατο στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) για εκ νέου διεξαγωγή της διαδικασίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας:

Για την πραξικοπηματική ακύρωση της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ 

Σε μια πρωτοφανή απόφαση προχώρησε η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ ΣΥΝΕΚ και ΠΕΚ) ακυρώνοντας την προγραμματισμένη, εδώ και καιρό, γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ. Η γελοία αιτιολογία που προβάλλουν οι κυβερνητικές παρατάξεις, είναι ότι σε ολόκληρη την Αθήνα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια αίθουσα, η οποία θα μπορούσε να φιλοξενήσει 100 ανθρώπους. 

Είναι προφανές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας ότι όλα αυτά είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» κι ότι ο πραγματικός λόγος του πραξικοπήματος αυτού, είναι ότι οι ΓΣ που έγιναν σε όλες τις ΕΛΜΕ, έβγαλαν αποφάσεις που δεν τις θέλει η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας. Για παράδειγμα οι μισές περίπου ΕΛΜΕ κατεβαίνουν στην Αθήνα με απόφαση για αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές, κάτι που δε θέλει καμία από τις κυβερνητικές παρατάξεις. Ο κατήφορός τους είναι τόσο μεγάλος, που δε λογαριάζουν καν τις περιφερειακές ΕΛΜΕ, οι οποίες βγάζουν από νωρίς τα εισιτήρια, για να μπορέσουν να μεταβούν οι πρόεδροι με τον πιο οικονομικό τρόπο στην Αθήνα.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ, αφού η ίδια πλειοψηφία είναι αυτή που έβαλε τέλος στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση, που δεν ψέλλισε κουβέντα για μέντορες και συντονιστές, που μπαίνει με τα μπούνια στις ηλεκτρονικές εκλογές για να καπαρώσουν τις θέσεις των αιρετών και απειλούν με καταστατικές κυρώσεις τα σωματεία που καλούν σε αποχή, δίνοντας ένα πολύ μακρύ χέρι βοηθείας σε μια κυβέρνηση που έχει φάει πολλές φορές τα μούτρα της στην εκπαίδευση. 

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει!

Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 23 Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search