• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ζάκυνθος: Τραγωδία με δυο αδέλφια νεκρά ύστερα από φωτιά σε σπίτι

January 26, 2023 439


Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μονοκατοικία επί της οδού Μπάφη στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να βρουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για δύο αδέλφια, έναν 43χρονο και ένα 55χρονο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην ξύλινη οικία τους, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι άτυχοι άνδρες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τους πυροσβέστες.

Τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε ίσως από θερμαντικό σώμα που βρέθηκε εκεί.

   Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στις 05:20 άκουσαν εκρήξεις από τη μονοκατοικία στην οδό Μπάφη. Αμέσως, ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά ήδη ήταν αργά για τους άτυχους άνδρες που απανθρακώθηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά ήταν ήδη αργά για τα δύο αδέλφια που έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Ακριβώς λόγω του εύρους της καταστροφής είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αν η φωτιά ξέσπασε από θερμαντικό μέσο ή κάτι άλλο, ωστόσο γίνεται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Οι δύο άντρες ζούσαν μόνοι και ήταν τοξικοεξαρτημένοι.

Τα επίσημα στοιχεία από την πυροσβεστική για τους θανάτους ανθρώπων που οφείλονται σε πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στα σπίτια τους στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν θέρμανση σοκάρουν.

Στα αποκαΐδια του «κράτους – πρόνοιας» καίγονται καθημερινά ανθρώπινες ψυχές, στα μαγκάλια μιας ανάλγητης πολιτικής που αποκλείει από τα βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως το ρεύμα, τη θέρμανση τις στρατιές των φτωχών και των ανέργων, οδηγώντας πολλούς από αυτούς στο θάνατο. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search