• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ετοιμάζουν «θερμή υποδοχή» στον Κ. Μητσοτάκη και οι περιβαλλοντικοί φορείς - Σφοδρές αντιδράσεις και για την τσιμεντοποίηση του Ερημίτη

July 05, 2020 4571

 

 

Στο πόδι η Κέρκυρα, τα συνδικάτα και οι τοπικοί φορείς για την ... υποδοχή του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της προέδρου του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Βέρας Κορωνάκη στις 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση που είχε καλέσει το συντονιστικό περιβαλλοντικών φορέων Κέρκυρας, όπου συμμετείχαν φορείς και ενεργοί πολίτες του νησιού μας. Αποφασίσαμε να γίνουν δράσεις την ερχόμενη εβδομάδα στην πόλη της Κέρκυρας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση περισσότερων συμπολιτών μας για την καταστροφή που απειλεί το οικοσύστημα του Ερημίτη στο όνομα του χρέους, επιχείρημα που χρησιμοποιούν όλες οι κυβερνήσεις από την αρχή της οικονομικής κρίσης μέχρι σήμερα.

 

Η κορύφωση των δράσεων θα γίνει το Σάββατο 11 Ιουλίου, ημέρα άφιξης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπως έχει ανακοινωθεί. Έχουμε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ ότι ο πρωθυπουργός σκοπεύει να επισκεφθεί τον Ερημίτη, όπου για επικοινωνιακούς λόγους θα κάνει συμβολικά τα εγκαίνια της «επένδυσης».
Εμείς, οι φορείς και οι πολίτες, που σταθερά αγωνιζόμαστε για την προστασία του δημόσιου πλούτου και του περιβάλλοντος, θα οργανώσουμε εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή του Ερημίτη το Σάββατο 11 Ιουλίου, όπου με ειρηνικό τρόπο θα διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην καταστροφή του Ερημίτη αλλά και την πρόθεσή μας να παλέψουμε για τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα του νησιού μας.
Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη συνέλευση των σωματείων και φορέων που καλεί η ΕΛΜΕ τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, στις 7.30μμ στο Εργατικό Κέντρο, όπου θα συναποφασίσουμε τον τόπο, το χρόνο και το περιεχόμενο της προαναφερόμενης δράσης μας το Σάββατο το βράδυ.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search