Print this page

Η παράταξη «ΑΝΑΣΑ» καταγγέλλει αξιωματούχο της ΠΙΝ

July 10, 2020 615

 

 

Στην καταγγελία ότι αξιωματούχος της ΠΙΝ ελάμβανε για ένα διάστημα δύο μισθούς προχώρησε η παράταξη ΑΝΑΣΑ με σημερινή της ανακοίνωση.

 
 

Συγκεκριμένα η παράταξη του Θ. Γαλιατσάτου αναφέρει ότι στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 11/06/2020 έθεσε ερώτημα προς την περιφερειάρχη κ. Κράτσα σχετικά με το ποιοι από τους αμειβόμενους αξιωματούχους της ΠΙΝ έχουν λάβει την «ειδική άδεια άνευ αποδοχών». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Περιφερειάρχης «απήντησε με μισόλογα» και τους παρέπεμψε στην αρμόδια υπηρεσία.

Όταν όμως πήγαν στην υπηρεσία «παραδόξως, μας απάντησαν για άλλο πράγμα, δηλ. για το πότε οι αξιωματούχοι γνωστοποίησαν στον φορέα εργασίας τους την νέα τους ιδιότητα!»

Από τις πληροφορίες που έδωσαν οι υπηρεσίες στην παράταξη προκύπτει ότι «Είναι προφανές ότι η περιφερειάρχης αποφάσισε να καλύψει τον/την αξιωματούχο που κατέθεσε την βεβαίωση της ειδικής αδείας άνευ αποδοχών με οκτώ μήνες καθυστέρηση».
Η ΑΝΑΣΑ καλεί την Περιφερειάρχη να απαντήσει:
1. Γιατί ανέχθηκε αυτή την συμπεριφορά του/της αξιωματούχου επί οκτώ μήνες;
2. Γιατί επιτρέψατε να διπλοπληρώνεται;
3. Ελέγξατε τις τυχόν ευθύνες του φορέα εργασίας του/της αξιωματούχου και την ενδεχόμενη συνέργεια στην διάπραξη της καταχρηστικής συμπεριφοράς;
4. Θα συνεχίσετε να συγκαλύπτετε αυτή την καταχρηστική συμπεριφορά του/της αξιωματούχου σας;

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.