• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ο Δ. Μπιάγκης για την εξαίρεση της Κέρκυρας από τις προσλήψεις μόνιμων ιατρών

July 16, 2020 4302

«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο του, του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αλλά και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, αποδεικνύεται πως αποτελούσε ουσιαστικά προπέτασμα καπνού στα σοβαρά θέματα της Υγείας και της στελέχωσης των δομών Υγείας στην περιοχή και όχι μόνο.» αναφέρει ο ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημ. Μπιάγκης.

Και συνεχίζει: “Τρανή απόδειξη η προκήρυξη με Αρ. Πρωτ. 42951/ 13-7-2020 του Υπουργείου Υγείας για μόνιμες θέσεις ιατρών και στα νοσοκομεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου η Κέρκυρα και το Γενικό Νοσοκομείο της εξαιρείται παντελώς από τον σχεδιασμό του Υπουργείου και δεν συμπεριλαμβάνεται στις δομές που ενισχύονται με μόνιμο προσωπικό.
Την ίδια ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη επισκέπτονταν μετά βαΐων και κλάδων το νησί, βγάζοντας σωρεία φωτογραφιών υποσχόμενα περαιτέρω θωράκισή τους εν όψει της τουριστικής σεζόν που διανύουμε, την ίδια ώρα που κομματικά στελέχη κόμπαζαν για τα αποτελέσματα ετούτης της επίσκεψης κι έσπευδαν να χειροκροτήσουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες επιδιδόμενα σε μια άνευ προηγουμένου λογική παραχώρησης δικαιωμάτων και διεκδικήσεων, φθάνοντας στο σημείο να κάνουν «προσωπικά» δώρα, ο κυβερνητικός σχεδιασμός αποδείκνυε για ακόμα μια φορά τη διαρκή σχέση απαξίωσης απέναντι στις διαπιστωμένες ανάγκες της περιοχής μας. Ας απαντήσουν, λοιπόν, οι αρμόδιοι κομματικοί ταγοί του νησιού, στους ανθρώπους της υγείας και του τουρισμού για την άδικη αντιμετώπιση της Κέρκυρας από την πολιτεία. Καμιά θέση μόνιμου γιατρού στην Κέρκυρα, όταν η Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος έχουν επτά (7) θέσεις.
Γνώριζε ο Πρωθυπουργός για τούτη την εξέλιξη όταν μας τίμησε με την παρουσία του στο νησί ή όχι; Ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας, τον κυβερνητικό βουλευτή του νησιού, την κυρία Περιφερειάρχη; Ή μήπως δεν γνώριζε κανείς τους;
Ευχαριστούμε, κύριε Πρωθυπουργέ, για την επαλήθευση της προεκλογικής σας δέσμευσης για την Υγειονομική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που εξαϋλώθηκε μέσα σ’ έναν χρόνο διακυβέρνησης. Ευχαριστούμε, κύριε Κικίλια, για το αμέριστο ενδιαφέρον για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας, ευχαριστούμε, κύριε Καρβέλη, για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Θα απολογηθεί κανείς για όλα αυτά; Κι αν ναι, πότε;”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search