• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σύσκεψη ΕΛΜΕ με την Ένωση Γονέων για το άνοιγμα των σχολείων σήμερα Τετάρτη 2/9 στα Λύκεια (Κέρκυρα)

September 02, 2020 3744

 

 

Σύσκεψη πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Κέρκυρας με την Ένωση Γονέων για το άνοιγμα των σχολείων Τετάρτη 2/9 και ώρα 7 μμ στα Λύκεια (Κέρκυρα). Μια σύσκεψη ιδιαίτερα σημαντική για τη λήψη μέτρων με δεδομένη την ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής που αφήνει εκτεθειμε΄νη τη σχολική κοινότητα στην πανδημία του κορονοϊού. Τα σχολεία ανοίγουν στις 14/9 χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα, με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα και χωρίς καθαρίστριες! Έτσι αναμένονται αποφάσεις για κινητοποιήσεις.

Ενδεικτικό είναι το πρόγραμα δράσης της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

  1. Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων, όπου θεωρούν ότι με τον αριθμό των μαθητών σε συνδυασμό με το μέγεθος των τάξεων που διαθέτει το σχολείο, δεν είναι δυνατό να διασφαλιστεί η ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, να αποφασίσουν την δημιουργία νέων τμημάτων.
  2. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, το ΣΕΠΕ, την Ένωση και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας και μαθητές, τις σχολικές καθαρίστριες και το σωματείο τους, το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, σε σύσκεψη, την Τετάρτη, 2 Σεπτέμβρίου, στις 7 μ.μ. στο προαύλιο του 1ου ΓΕΛ, ώστε να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις λύσεις που πρέπει να διεκδικήσουμε για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων,
  3. Πραγματοποιούμε δυναμικές παρεμβάσεις και στους τρεις Δήμους του νησιού, ώστε να ενημερωθούμε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και να απαιτήσουμε άμεσα λύσεις.
  4. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ανουντσιάτα, την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, στις 12 μ.μ. και συνέντευξη Τύπου, στο χώρο της συγκέντρωσης για το άνοιγμα των σχολείων
  5. Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του 1ου ΓΕΛ.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search