• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ

September 16, 2020 3970

 

 

Την Πέμπτη, 10/09, συνεδρίασε το κοινό συμβούλιο ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ, το αρμόδιο δηλαδή όργανο για την κατανομή και συμπλήρωση ωραρίου του συνόλου των κοινών ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Μετά την απόφαση των δύο αιρετών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να μην παραστούν στη συνεδρίαση και την απόφαση του Προέδρου και των 2 διορισμένων μελών του ΠΥΣΠΕ -μετά από πολύωρη συνεδρίαση- να αποχωρήσουν, το Συμβούλιο, αναγκαστικά, διαλύθηκε χωρίς να έχει λάβει καμία απόφαση για την τοποθέτηση των συναδέλφων.

 

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη, για εμάς, εξέλιξη η αρμοδιότητα τοποθέτησης των συναδέλφων περνάει πλέον στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων. Κάτι τέτοιο μας βρίσκει κάθετα αντίθετους αφού αντικαθιστά τη λειτουργία των, ήδη πετσοκομμένων ως προς την εκπροσώπηση των συναδέλφων, Υπηρεσιακών Συμβουλίων με αποφάσεις μονοπρόσωπων θεσμών της ανώτερης Διοίκησης. Είναι μεγάλη η ευθύνη όσων δεν συμμετείχαν ή αποχώρησαν από την κοινή αυτή συνεδρίαση αφού με τη στάση τους συνέβαλαν στην απεμπόληση της όποιας δυνατότητας παρέμβασης των Αιρετών μέσω των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια μπορούν να αλλάξουν το τοπίο στην εκπαίδευση. Αυτό μόνο ο συνεχής αγώνας μαθητών, γονιών κι εκπαιδευτικών μπορεί να το κάνει!

Ο ρόλος των αιρετών είναι να ελέγχουν κάθε αυθαιρεσία της Διοίκησης, να την αποκαλύπτουν στους εκπαιδευτικούς και να την καταγγέλλουν κι όχι να της παραδίδουν ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search