• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας: Η θέση των ναζιστών δολοφόνων είναι στη φυλακή!!

October 06, 2020 3714

 

 

Η ανακοίνωση:

Συμπληρώνονται 7 χρόνια φέτος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μία μέρα που ο χρόνος σταμάτησε και έκανε και τους λιγότερο υποψιασμένους να δουν κατάματα το φρικτό και εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

 


 Ήταν 17 Σεπτέμβρη του 2013 όταν ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας μαχαιρώθηκε στην καρδιά από τον Γ. Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής, μετά από οργανωμένο σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης. Μία δολοφονία προσχεδιασμένη, ενταγμένη σε ένα συνολικότερο σχέδιο οργανωμένης εγκληματικής δράσης, αφού είχαν προηγηθεί δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε Αιγύπτιους ψαράδες, αλλά και σε πολλούς μετανάστες ή αγωνιζόμενους ανθρώπους.

Φέτος η ημερομηνία δολοφονίας του Παύλου Φύσσα συμπίπτει με το τελικό στάδιο της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης που ξεκίνησε το 2015 και θα τελειώσει την Τετάρτη στις 7 Οκτώβρη που αναμένεται να βγει η τελική απόφαση. 6 χρόνια μιας δίκης με πολλές χιλιάδες σελίδες δικογραφίας και υλικού που αποκάλυπταν μέρα με τη μέρα το φρικιαστικό πρόσωπο της ναζιστικής οργάνωσης. 6 χρόνια μιας δίκης με τεράστιες κωλυσιεργίες για τις οποίες ευθύνονται όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις που επέτρεψαν στους υπόδικους δολοφόνους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να συνεχίζουν να σπέρνουν το ρατσιστικό και ναζιστικό δηλητήριό τους. 6 χρόνια κωλυσιεργίας που απέδειξαν πόσο το σύστημα έχει ανάγκη τους φασίστες που αποτελούν μία σημαντική εφεδρεία για τους εργοδότες και τους μονοπωλιακούς ομίλους, αφού πάντα μπαίνουν μπροστά ενάντια σε κάθε αγώνα που ξεδιπλώνεται για εργασιακά δικαιώματα, Υγεία, Παιδεία, Ειρήνη.

 



Ως Ένωση Γονέων Κέρκυρας δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι, σιωπηλοί ή απαθείς ενόψει της τελικής απόφασης του δικαστηρίου. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας να στείλουμε το μήνυμα της καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης και να ενώσουμε τη φωνή μας με τις χιλιάδες που ακούγονται τον τελευταίο καιρόαπό Σωματεία, Συλλόγους, ανθρώπους του μόχθου αλλά και του πνεύματος, που όλοι απαιτούν ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Έχουμε χρέος απέναντι στη νέα γενιά να τους εξηγήσουμε τι σημαίνει ναζισμός και φασισμός, πόσα φρικτά εγκλήματα έκαναν στην ανθρωπότητα και πόσο μίσος και απανθρωπιά σκορπίζουν, ακόμα κι αν είναι κουστουμαρισμένοι και «σοβαροί». Η μαυρίλα,  η σαπίλα και το μίσος της ψυχής τους για ο,τιδήποτε αντιστέκεται ή είναι πιο αδύναμο, δεν κρύβεται ούτε πίσω από τα καλογυαλισμένα έδρανα της Βουλής!

 


Γι’ αυτό και πρέπει να απομονώσουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολείο και σχολή, και παράλληλα να αντιπαλέψουμε την αιτία που γεννά το φασισμό, που δεν είναι άλλος από το απάνθρωπο και εκμεταλλευτικό σύστημα που ζούμε.
Καλούμε όλο τον κόσμο να καταδικάσει τους εγκληματίες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να απαιτήσει να μπουν στη φυλακή.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από Σωματεία την Τρίτη 6/10 (παραμονή της έκδοσης της απόφασης του δικαστηρίου) στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.
Η θέση των ναζιστών δολοφόνων είναι στη φυλακή!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search