• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια στην Κέρκυρα

October 06, 2020 4087

 

Δυο συγκεντρώσεις, στην Πλατεία Γεωργάκη και  στο Εργατικό Κέντρο με τη συμμετοχή σωματείων και οργανώσεων πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα, Στους δρόμους ακούστηκαν δυνατά αντιφασιστικά συνθήματα με αφορμή την αυριανή δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όσον αφορά τη δίκη να θυμίσουμε ότι με τεράστια ευθύνη των μέχρι τώρα κυβερνήσεων από τη ΝΔ ως τον ΣΥΡΙΖΑ, τράβηξε πάνω από 6 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζουν να σπέρνουν ναζιστικό δηλητήριο, ενώ οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύονται ασπίδα προστασίας του ηγετικού πυρήνα των χρυσαυγιτών. Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία, με fast track διαδικασίες βγαίνουν παράνομες οι απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων, προχωρούν πλειστηριασμοί σπιτιών των λαϊκών οικογενειών προχωρούν δικαστικές υποθέσεις εναντίον συνδικαλιστών και αγωνιστών του κινήματος.

Σωματεία και φορείς της Κέρκυρας απαίτησαν: 

«να μπουν στη φυλακή οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων της Χ.Α. Θα καταδικάσουμε για άλλη μια φορά και τους οικονομικούς, πολιτικούς και ιδεολογικούς πάτρωνες της ναζιστικής συμμορίας, αυτούς που μεταχειρίζονται το φασιστικό τέρας ως το «μακρύ τους χέρι για τις βρόμικες δουλειές». Το φασιστικό τέρας θα πρέπει να χτυπηθεί με την ίδια σφοδρότητα με την οποία πρέπει να χτυπηθεί το σύστημα που το παράγει!»

Δεν ξεχνάμε τον Petrit Zifle. Θα τον θυμόμαστε για πάντα δίπλα στον Λουκμάν και τον Παύλο!

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search