• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια: Αποπομπή των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

October 12, 2020 45

 

Μετά την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης , είναι αυτονόητο ότι τα μέλη της και τα μέλη των παρατάξεων που στηρίχτηκαν από τη Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να κατέχουν θέσεις αιρετών στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλούμε την Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων να ξεκινήσουν άμεσα τη διαδικασία της αποπομπής των εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο από το όργανο αυτό, να μην προσκαλούνται πλέον, να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις οι παρόντες σύμβουλοι και να αποκλειστούν αναπληρωματικοί του συνδυασμού τους.

Ζητάμε επίσης κατά την επόμενη συνεδρίαση να πάρει πολιτική απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο για την αποπομπή των παρόντων και τον αποκλεισμό μελλοντικών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο από το όργανο αυτό καθώς και μη αποδοχή του τεχνάσματος της ανεξαρτητοποίησης.

Για την Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια,

Η περιφερειακή σύμβουλος, Βέρα Κορωνάκη

 

Κέρκυρα, 10 Οκτώβρη 2020

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search