• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων το Σάββατο 24/10

October 20, 2020 388

 

 
 

Έχοντας υπόψη το άρθρο 167 του ν.3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και την παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (Φ.Ε.Κ. 55/τ. Α’/11-3-2020), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr, προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ως εξής: 2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 1η : Σοβαρότατες καταγγελίες για ενδείξεις «στημένων» διαγωνισμών έργων από την Περιφερειακή Αρχή. Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης ¨ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά¨ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 2η : Test covid-19 για τους Βρετανούς επισκέπτες στη Ζάκυνθο. Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης ¨ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά¨ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος. ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 3η: Καταπολέμηση του εντόμου «μαύρος ακανθώδης αλευρώδης» στην Κέρκυρα Επερωτών: Ο επικεφαλής της παράταξης ¨Ιόνιος Συμμαχία ¨ κ. Σπυρίδων Σπύρου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 4η: Σχετικά με την αποκατάσταση υποδομών και την καταβολή αποζημιώσεων μετά τον κυκλώνα “ΙΑΝΟ”” Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης ¨Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων¨ κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 5η: Τι θα γίνει με τα 5 εκ. που δόθηκαν από Π.Αττικής (4/2/14),ως αλληλεγγύη, μετά τους σεισμούς του 2014 και ακόμα παραμένουν αναξιοποίητα ; Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης ¨Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων¨ κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 6η: Σχετικά με την επισκευή του δρόμου μεταξύ Κουραμάδων -Καλαφατιώνων Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης ¨Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων¨ κ. Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 7η: Προσβολή εσπεριδοειδών από μαύρο ακανθώδη αλευρώδη και ενδεχόμενη προσβολή των αμπελιών. Επερωτούσα: Η επικεφαλής της παράταξης ‘’Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια’’ κ. Βαρβάρα Κορωνάκη

ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο : Επικύρωση πρακτικών της 10ης και 10ης συνεχιζόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Εισηγητής :Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαος Μουζακίτης.

ΘΕΜΑ 2 ο : Πράσινη Ενέργεια - Ανεμογεννήτριες και η περίπτωσης της Κεφαλονιάς. Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου 3

ΘΕΜΑ 3 ο : Αλλαγές στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βάσει του χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού που προωθεί το νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Επτανησιακή Πρωτοβουλία»κ. Ιωάννης Ροντογιάννης. ΘΕΜΑ 4 ο : 10η Τροποποίηση Ετησίου Προγράμματος Δράσης 2020 Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου Αυτοτελής Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού.

ΘΕΜΑ 5 ο : 14 η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2020 της ΠΙΝ. Εισηγήτρια: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου Γενική Δ/νση Διοίκησης, Οικονομικού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη

ΘΕΜΑ 6 ο : Τροποποίηση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Δήμο Λευκάδας στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG IPA IICBC ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ με το ακρωνύμιο <> για την υλοποίηση της πράξη: «Εργασίες Επισκευής, Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμισης Αντλιοστασίων Δήμου Λευκάδας» " Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας

ΘΕΜΑ 7 ο : Τροποποίηση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Δήμο Κέρκυρας στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG IPA IICBC ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ με το ακρωνύμιο <> για την υλοποίηση της πράξη: «Εγκαταστάσεις /δράσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Κέρκυρας» Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

ΘΕΜΑ 8 ο : Τροποποίηση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Δήμο Ζακύνθου στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG IPA IICBC ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ με το ακρωνύμιο <> για την υλοποίηση της πράξη: «Εγκαταστάσεις /δράσεις για την προώθηση της ανακύκλωσης Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Ζακύνθου» " Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπερειφεριάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

ΘΕΜΑ 9 ο : α) Έγκριση για πρόσληψη προσωπικού στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ. β) Έγκριση για πρόσληψη προσωπικού στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ. Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

ΘΕΜΑ 10ο :Γνωμοδότηση Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: Λιμένας Περιγιαλίου Λευκάδας». Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας κ. Σπυρίδων Ιωάννου.

ΘΕΜΑ 11ο : Συγκρότηση Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 13 του ΠΔ 242/1996 για εκμίσθωση ακινήτων για τις ανάγκες της Π.Ε Ζακύνθου. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ζακύνθου κ. Γεώργιος Στασινόπουλος. 4

ΘΕΜΑ 12ο : Γραφεία Περιφερειακών Συμβούλων. Εισηγήτης: Ο επικεφαλής της παράταξης ¨ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά¨ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΘΕΜΑ 13 ο : Δημιουργία νέου σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου στην Κέρκυρα. Εισηγήτης: Ο επικεφαλής της παράταξης ¨Ιόνιος Συμμαχία ¨ κ. Σπυρίδων Σπύρου ΘΕΜΑ 14 ο : Αποπομπή των Χρυσαυγιτών από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εισηγήτρια: Η επικεφαλής της παράταξης ¨Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων¨ κ. Αλεξάνδρα Μπαλού. Ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Νικόλαος Μουζακίτης 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search