• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Μήνυμα πυγμής για ΦΟΔΣΑ από περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα

January 04, 2021 38

 

Με μήνυμα πυγμής από την περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα "Δεν με φοβίζουν οι αντιξοότητες που παρουσιάζονται, γιατί κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο" συνεχίζεται αντιπαράθεση ανάμεσα στις "γαλάζιες κυρίες" των Ιονίων Νήσων. Η περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα και η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδραίου "σφάζονται" με φόντο την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με θεατές και υποστηρικτές την πλειονότητα των δημάρχων και το μάρμαρο θα κληθεί να πληρώσει ο λαός. όπως είναι γνωστό εκτός ΦΟΔΣΑ Ιονίων η Κέρκυρα, ενώ βαθαίνει το χάσμα μεταξύ Φο.Δ.Σ.Α. (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ) με άλλα λόγια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) και ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Νομού Κέρκυρας  (Σύνδεσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) δηλαδή  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και Δήμου Αργοστολίου. 

Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στέλνει το παρακάτω μήνυμα

«Όλα αυτά που συμβαίνουν και λέγονται είναι πολύ «μικρά» μπροστά στο έργο που περιμένουν οι πολίτες να κάνουμε όλοι μαζί, οι αιρετοί, προς όφελος του τόπου και της ποιότητας ζωής τους.

Δεν με φοβίζουν οι αντιξοότητες που παρουσιάζονται, γιατί κάνω το καθήκον μου απέναντι στον νόμο και στους συμπολίτες μου για την κρίσιμη υπόθεση της διαχείρισης απορριμμάτων, που τόσο έχει καθυστερήσει και τόσο μας έχει βλάψει ποικιλοτρόπως.

Αλλοίμονο αν πούμε στους πολίτες ότι δεν τα καταφέρνουμε να συνενώσουμε τους τοπικούς φορείς διαχείρισης απορριμμάτων σε έναν περιφερειακό φορέα, την ώρα που ενώθηκαν, δήμοι, οργανισμοί, ακόμη και χώρες για να δημιουργηθούν σύνολα πιο δυνατά και αποτελεσματικά», τόνισε με νόημα η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search