Print this page

ΝΕ Κέρκυρας ΚΙΝΑΛ: Αξιοκατάκριτη, καταδικαστέα και άδικη η τακτική της Ρ. Κράτσα

February 10, 2021 438

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας κατά της Ρόδης Κράτσα αναφορικά με τις προκηρύξεις για προσλήψεις προσωπικού με συνοπτικές διαδικασίες:

Προκηρύξεις για προσλήψεις προσωπικού με συνοπτικές διαδικασίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με αφορμή την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από την εξάπλωση του Κορωναιού Covid-19
Αναλυτικά:
1.Ανακοίνωση πρόσληψης δεκαεπτά (17) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Περιφερειακή ενότητα Ζακύνθου, η οποία αναρτήθηκε την 29η Ιανουαρίου 2021 Αριθ. Πρωτ.: 6146/1070 με προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τριών ημερών και όπως αναφέρει η προκήρυξη :
«Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων»
2.Ανακοίνωση πρόσληψης είκοσι δυο ατόμων(22) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας , η οποία αναρτήθηκε την 27η Ιανουαρίου 2021 Αριθμός Πρωτ. Οικ. 6244/2381 και αναφέρει:
«Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση …και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να την καταθέσουν στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Διοίκησης της ΠΕΚ από την Πέμπτη 28/1/2021(08.00) έως και την Δευτέρα 01/2/2021(14.00)».
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη μεν Ζάκυνθο η προκήρυξη εμφανίζεται την 29η/1/2021 ημέρα Παρασκευή, αρχίζει να ισχύει από την επόμενη ημέρα ήτοι Σάββατο 30/1 και λήγει την 1η/2 ημέρα Δευτέρα και πρόκειται για εμπαιγμό !!!
Όσον αφορά στην Κέρκυρα η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ίσχυσε μεν από την 28η /1/ 2021 ημέρα Πέμπτη, έως και την 1η/2/ 2021 ημέρα Δευτέρα, αλλά πρόκειται για συνοπτική , επιταχυμένη φωτογραφική διαδικασία, η οποία παραπέμπει σε επαναπρόσληψη των ιδίων ημέτερων!!!
Η συγκεκριμένη τακτική είναι αξιοκατάκριτη, καταδικαστέα και άδικη. Για αυτό καλούμε την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων να διορθώσει τις άδικες επιλογές της δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους όσους έχουν τα απαιτούμενα προσόντα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας καταγγέλλει κάθε πρακτική συνοπτικών διαδικασιών του «Σαββατοκύριακου» και καλεί την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων να μην παίζει , με τρόπο αθέμιτο, με την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που παραμένουν άνεργοι !

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.