• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Προσλήψεις Ακαδημαϊκών Υποτρόφων από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

February 12, 2021 374



Προσλήψεις Ακαδημαϊκών Υποτρόφων στο τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου
Το τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου προχωράει στην πρόσληψη Ακαδημαϊκών Υποτρόφων, κατόχων διδακτορικού διπλώματος, υποψήφιων διδακτόρων για τη διεξαγωγή ερευνητικού και επιστημονικού έργου.΄

Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση (ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των ωρών διδασκαλίας και το ερευνητικό έργο που θα παρέχει ο προσλαμβανόμενος).


Ο Ακαδημαϊκός Υπότροφος που θα επιλεγεί πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες του ακόλουθου γνωστικού αντικειμένου στο Τμήμα Ιστορίας, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021:


«Καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδακτική της Ιστορίας».

Το αντικείμενο απασχόλησης του Ακαδημαϊκού Υποτρόφου που θα επιλεγεί (διδακτικό, ερευνητικό, επιστημονικό και οργανωτικό), θα καθοριστεί με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά του και τις εν γένει ανάγκες του.

Ως πλήρης απασχόληση θεωρείται το σύνολο των σαράντα (40) ωρών, εκ των οποίων κατ’ ελάχιστο έξι (6) και μέγιστο (16) διδακτικό θεωρητικό και εργαστηριακό έργο και το υπόλοιπο ερευνητικό.

Υποβολή αιτήσεων
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέχρι και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, στη Γραμματεία του Τμήματος Ιστορίας (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) του Ιονίου Πανεπιστημίου – τηλ. 2661087331 και 87313. Δικαιολογητικά Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, στις οποίες θα αναφέρεται το γνωστικό αντικείμενο, θα πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής δικαιολογητικά (όλα σε ηλεκτρονική μορφή):

1. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα.

2. Υπόμνημα δημοσιευμάτων ή φάκελο εργασιών.

3. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού θα πρέπει να υποβληθούν και οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή τον ΔΟΑΤΑΠ.

4. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (εάν υπάρχουν).

5. Για τους πολίτες κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει, εκτός από τα λοιπά δικαιολογητικά, να υποβάλλουν και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας Γ1 επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και η άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη πατώντας εδώ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search