• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Τους βανδαλισμούς στον Ερημίτη φέρνει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο η Αντικαπιταλιστική Αριστερά στο Ιόνιο

February 18, 2021 327

 

Το θέμα των πρόσφατων βανδαλισμών στην προστατευόμενη περιοχή του Ερημίτη φέρνει στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου η Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια ζητώντας την άμεση διακοπή όλων των εργασιών αποψίλωσης της περιοχής χαμηλής βλάστησης και τον έλεγχο της νομιμότητας των εργασιών που συντελούνται.

Επιπλέον η Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια ζήτησε -και έγινε αποδεχτή- τη συμμετοχή στη συνεδρίαση του προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου  Ερημίτης Πλους Δημήτρη Φατήρα.

Ακολουθεί το αίτημα εισαγωγής του θέματος στην Ημερήσια Διάταξη και η πρόταση κατάληξης:

 

“Τα τελευταία γεγονότα, στην περιοχή του Ερημίτη, δημιουργούν πολύ σοβαρά ερωτήματα για τη ηθική και θεσμική νομιμότητα των ενεργειών «καθαρισμού και αποψίλωσης» (όπως βαφτίστηκαν οι βανδαλισμοί) καθώς όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι παρότι ζητήθηκαν οι σχετικές άδειες των εργασιών δεν τους προσκομίσθηκε τίποτα.

Οι συν-αρμόδιες δημοτικές και πολεοδομικές αρχές, η αρχαιολογία, το λιμενικό, η δασική υπηρεσία μοιάζουν να παρακάμπτονται και να δημιουργούνται τετελεσμένα κατά της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα εν μέσω καραντίνας.

Η ΠΙΝ στέκεται ενάντια σε οποιαδήποτε παράνομη και αδιαφανή οικοδομική πρακτική στην περιοχή του Ερημίτη και καλεί τους «επενδυτές» να σταματήσουν άμεσα οποιαδήποτε δραστηριότητα και να δημοσιοποιήσουν όλες τις αναγκαίες άδειες για την οικοδόμηση εντός της προστατευόμενης περιοχής, εάν φυσικά τις έχουν.”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search