• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η NCH CAPITAL απαντά ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ για τον Ερημίτη με επιμονή στην τσιμεντοποίηση του!

February 19, 2021 52

 

Η NCH CAPITAL απαντά ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ για τον Ερημίτη με αφορμή τη συζήτηση του σχετικού θέματος για τους βανδαλισμούς στο περιφερειακό συμβούλιο επιμένοντας στην τσιμεντοποίηση του! Χρακτηριστική είναι η φράση προκειμένου "το έργο να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί"

Αναλυτικά:

Κέρκυρα, 18-02-2021

Προς:

Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

κο Νικόλαο Μουζακίτη

Κοιν:

  1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

2. Επικεφαλής Παρατάξεων

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων,

πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι στην ημερησία διάταξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20.02.2021 έχει τεθεί ως 11ο  το θέμα: «Σχετικά με τους πρόσφατους βανδαλισμούς στην περιοχή του Ερημίτη».

 

Σεβόμενοι τον θεσμικό σας ρόλο, αλλά και το θεσμικό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίου Νήσων και δεδομένου ότι έχει τεθεί προς συζήτηση ένα θέμα που αφορά την επένδυση που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η εταιρεία μας έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου «Kassiopi Project»

Η πρώτη φάση των έργων αφορούν τον καθαρισμό, από την αυτοφυή θαμνώδη βλάστηση, του πολεοδομούμενου μέρους του οικοπέδου ιδιοκτησίας μας.

Το οικόπεδο ιδιοκτησίας μας,  500 στρεμμάτων περίπου, περιλαμβάνει 175 στρέμματα, πολεοδομούμενης έκτασης, χωρισμένη σε 3 ζώνες, όπως αυτές καθορίστηκαν με την αρ. ΓΓΔΠ 0006631 ΕΞ2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ 74, ΤΕΥΧΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΏΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,  22-4-2016), με την οποία εγκρίθηκε η Πολεοδομική Μελέτη και η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών έχει εκδοθεί σχετική άδεια από τη Δασική Υπηρεσία Κέρκυρας,  της Γενικής Διεύθυνσης Δασών, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/νήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου.

Επίσης, οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό τη συνεχή εποπτεία της  Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, κατόπιν σχετικής αδειοδότησης.

Ουδεμία εργασία πραγματοποιείται στο δασικό μέρος του οικοπέδου μας.

Ήδη, η εταιρεία μας έχει δεχθεί, πολλαπλώς, τον έλεγχο από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, και έχει διαπιστωθεί ότι οι εργασίες  εκτελούνται σύμφωνα με τις εκδοθείσες άδειες.

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σεβόμενοι την ελληνική νομοθεσία και το θεσμικό ρόλο του κράτους, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες κρατικές ελεγκτικές αρχές προκειμένου το έργο να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις άδειες που έχουν εκδοθεί.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

 Θεόδωρος Παγκράτης

Corfu Area Manager

Greece & Western Balkans

NCH CAPITAL Inc

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search