• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Το 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας πρωτοπόρο στην ισότητα των φύλων

April 01, 2021 2993
Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας: Η συμμετοχή στην εκδήλωση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την ισότητα των φύλων αποτελεί συνέχεια μιας σειράς δράσεων έχοντας ως σκοπό να φέρουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα στο προσκήνιο της σχολικής πραγματικότητας

Η μαθήτρια της Β΄ Τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας, Μαρίνα Μίκελ, συμμετείχε, ως μοναδική εκπρόσωπος των σχολείων της Περιφερειακής Δ/νσης Ιονίων Νήσων, στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε, την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας με θέμα : “17+1 ερωτήματα για την ισότητα των φύλων: Μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα συζητούν για την ισότητα φύλων”.

«Η συμμετοχή στην εκδήλωση, αποτελεί συνέχεια μιας σειράς δράσεων, που εκπονεί το Σχολείο μας έχοντας ως σκοπό να φέρει τα ανθρώπινα δικαιώματα στο προσκήνιο της σχολικής πραγματικότητας, μέσα από το εγκεκριμένο από το ΥΠΑΙΘ πρόγραμμα της Διεθνούς Αμνηστείας “Εγώ κι Εσύ μαζί”, που υλοποιείται από τις καθηγήτριες Κούστα Ευτυχία, Ανυφαντή Μαρία και Παπαδοπούλου Θεοδώρα.

 

Πολλά συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας για την επάξια εκπροσώπηση του Σχολείου μας» τονίζει σε μήνυμά της η Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας, Ιφιγένεια Ρακοπούλου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search