• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Απόφαση για επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

March 31, 2020 193

Απόφαση για επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

 

Την επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ως υπενθύμιση και ενίσχυση του πάγιου αιτήματος των Επτανησίων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, κατά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Διαπιστώνοντας το σημαντικό ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει η επανασύστασή της, στη συνοχή της Περιφέρειας αλλά και στην αντιμετώπιση των χρόνιων σοβαρών προβλημάτων της δημόσιας υγείας, επανήλθε για μία ακόμα φορά, εν μέσω επιδημίας Covid 19, αναδεικνύοντας τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και στελέχωση των νοσηλευτικων μονάδων.

Το τελικό κείμενο του Ψηφίσματος διαμορφώθηκε ως εξής:

“Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προφανείς ιδιαιτερότητες λόγω νησιωτικότητας. Για το λόγο αυτό η πρόσβαση σε τριτοβάθμιες νοσοκομειακές δομές δεν είναι αυτονόητη και γι αυτό απαιτείται ειδική μέριμνα από την Κυβέρνηση και υγειον0ομική επάρκεια σε τοπικό επίπεδο.

Η περίοδος κρίσης του διανύουμε αναδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα μεγαλύτερης ευελιξίας στη λήψη αποφάσεων και προμηθειών και αναγκαίου εξοπλισμού για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πάνδημη απαίτηση του λαού των Ιονίων Νησιών και την ομόφωνη απόφαση προηγούμενων Περιφερειακών Συμβουλίων (44/2016), αποφαίνεται υπέρ της επανασύστασης της Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ως υπενθύμιση και ενίσχυση ενός πάγιου αιτήματος των νησιών μας”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search