• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Απαράδεκτη η ΠΙΝ: Με μήνυση & ποινικοποίηση απαντά στους κοινωνικούς αγώνες!

June 11, 2021 523

 

Εκεί στην ΠΙΝ έχουν χάσει τη … μπάλα κει επιδιώκουν με μεθόδους μαύρων εποχών να στηρίξουν τις πιο μαύρες πολιτικές της κυβέρνησης και να αναχαιτίσουν του κοινωνικούς αγώνες. Το συμβολικό πέταγμα της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα σκουπίδια κατά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των εργαζομένων ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα – νομοσχέδιο Χατζιδάκη – Κυβέρνησης που μας γυρίζει στον εργασιακό μεσαίωνα ήταν η αφορμή για την απαράδεκτη ενέργεια της ΠΙΝ να καταθέσει μήνυση.

Η συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων στην Κέρκυρα είχε, ίσως, τη μεγαλύτερη συμμετοχή που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στο Εργατικό κίνημα. Ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο και απλώθηκε στην Λ. Αλεξάνδρας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο της Π. Ε. Κέρκυρας όπου πραγματοποιήθηκε “hapening” με τους εργαζόμενους να έχουν τοποθετήσει στο κέντρο της μικρής πλατείας ένα κάδο απορριμμάτων στον οποίο “έριξαν” το ν/σ Χατζηδάκη, το πρόγραμμα “ΣΥΝεργασία”, τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική της Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα κλπ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Μελίτα Ανδριώτη, ενημέρωσε άμεσα την Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, για το επεισόδιο και κατόπιν συνεννόησης υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, για προσβολή δημοσίου συμβόλου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και μάλιστα δημόσιας αρχής στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επισημαίνει: «Η σημαία δεν αποτελεί απλώς αντικείμενο, αλλά ιερό σύμβολο που εκφράζει την αξία της ενότητας και της αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών κρατών και λαών και απαιτεί τον σεβασμό και την τιμή. Κοσμεί όλα τα κτίρια της χώρας μας. Η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων είναι σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της νομιμότητας και του σεβασμού των εθνικών και ευρωπαϊκών συμβόλων».

Με άλλα λόγια μια συμβολική πράξη αντίστασης προς την ΕΕ που με την πολιτική που ακολουθεί και υπαγορεύει στην ελληνική κυβέρνηση αλυσοδένει τη χώρα μας και τον λαό μας εξισώνεται με μια πράξη του κοινού «ποινικού δικαίου». Τι να πει κανείς; Αιδώς αχρείοι νενέκοι!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search