• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

«Ανακάλυψε το δικό σου αύριο στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιονίου Πανεπιστημίου», Σάββατο και Κυριακή 26 και 27 Ιουνίου 2021

June 24, 2021 54
 

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ιδρύματος με τίτλο «Ανακάλυψε το δικό σου αύριο στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ιονίου Πανεπιστημίου», το Σάββατο και την Κυριακή, 26 και 27 Ιουνίου 2021, ώρα 10:00-13:30.

Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των ΠΜΣ θα παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών, τα μαθησιακά αποτελέσματα, τις ερευνητικές-επιστημονικές προοπτικές και θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές –μεταξύ άλλων- για την φοίτηση, τα κριτήρια επιλογής, την υποβολή των αιτήσεων, την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας, τον τρόπο διδασκαλίας και για άλλες παραμέτρους σχετικά με τη λειτουργία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών. Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους και να ενημερωθούν.

Στην Δράση θα συμμετάσχουν μόνο τα ΠΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου, τα οποία έχουν ήδη κάνει ή πρόκειται να κάνουν προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο είναι ένα ανταγωνιστικό και πολυνησιωτικό Ίδρυμα με δυναμική ερευνητική, επιστημονική και διδακτική παρουσία στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Δίνει έμφαση στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, εστιάζοντας σε σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα που ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στην επαγγελματική πραγματικότητα. Η πρωτοτυπία των γνωστικών αντικειμένων και των προγραμμάτων σπουδών των ακαδημαϊκών Τμημάτων του​ Ιονίου Πανεπιστημίου (στους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, των θετικών και οικονομικών επιστημών αλλά και της τέχνης και της δημιουργίας) εκφράζεται και στις μεταπτυχιακές σπουδές. Ειδικότερα, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο λειτουργούν 18 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, ενώ σχεδιάζονται νέα.

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών τους, οι φοιτητές/φοιτήτριες συμμετέχουν σε συνέδρια, παρακολουθούν διαλέξεις και ημερίδες και εν γένει συμμετέχουν ενεργά στην ακαδημαϊκή ζωή. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο καλλιεργεί στους αποφοίτους του την αξία της Επιστήμης και προσφέρει τα εφόδια για τη συνέχεια των σπουδών τους στον τρίτο κύκλο σπουδών (εκπόνηση διδακτορικής διατριβής) αλλά και στη μεταδιδακτορική έρευνα. Οι απόφοιτοι των ΠΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου έχουν λαμπρές ακαδημαϊκές, ερευνητικές και επαγγελματικές προοπτικές.

 

Περισσότερες πληροφορίες και τους συνδέσμους για να συμμετάσχετε στην ενημερωτική αυτή δράση θα βρείτε στο συνημμένο πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search