• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Επιμόρφωση των εργαζομένων στον τουρισμό από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

June 24, 2021 454

 

 

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Ιονίου Πανεπιστημίου, με αντικείμενο την υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα της φετινής τουριστικής περιόδου.

 

Πρόκειται για ψηφιακό πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε από εξειδικευμένη ομάδα του εργαστηρίου Inarts του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας και προσαρμόστηκε στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συμπεριλαμβάνοντας λεπτομερή και έγκυρη εκπαίδευση επαγγελματιών και εργαζόμενων του τουριστικού κλάδου, με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.

Στην υλοποίηση του συνολικού εγχειρήματος θα συνεργαστούν επιστήμονες και ερευνητές από τομείς που περιλαμβάνουν τη διάδραση, τη διαμεσική αφήγηση, την ανάπτυξη περιεχομένου, τα πολυμέσα και την βιοπληροφορική.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα ενημέρωσης οργανώνεται ως ανοικτό διαδικτυακό μάθημα (massive open online course – MOOC), μια διεθνώς διαδεδομένη διδακτική προσέγγιση, η οποία αξιοποιείται για πρώτη φορά στον τομέα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση στο πεδίο εφαρμογής των κατευθυντήριων οδηγιών και υγειονομικών πρωτοκόλλων, που οφείλουν να ακολουθούν οι επιχειρήσεις του τουριστικού́ κλάδου για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των επισκεπτών από́ τον Covid19.

Επιστημονικά υπεύθυνος εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου ορίστηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας, Ιωάννης Δεληγιάννης, ενώ η επιστημονική ομάδα του έργου ολοκληρώνεται με την συμμετοχή μελών του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής & Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ταξινόμηση και επεξεργασία των πρωτοκόλλων αντιμετώπισης της λοίμωξης Covid19.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν ασύγχρονη εκπαίδευση, προκειμένου να είναι ευέλικτο ως προς τον χρόνο εκτέλεσης από τους εκπαιδευόμενους. Σε επόμενο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα με τη συμμετοχή επιστημόνων στον τομέα της υγείας, στη διάρκεια του οποίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους μέσω σύνδεσής τους σε ψηφιακή πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων, προκειμένου να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη άποψη για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search