• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ομόφωνο ψήφισμα του ΠΣ της ΠΙΝ για παραμονή στην Κέρκυρα του αξονικού τομογράφου

June 26, 2021 75

 

Την παραμονή του αξονικού τομογράφου 16 τομών, σε οποιαδήποτε δομή δημόσιας υγείας στην Κέρκυρα είναι απαραίτητος, αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Την απόφαση να ζητήσει την παραμονή του παλιού αξονικού τομογράφου(16 τομών), τον οποίο είχε προμηθευτεί μέσω leasing το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, σε οποιαδήποτε δομή δημόσιας υγείας του νησιού είναι απαραίτητος, αλλά και να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας του, πήρε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, κατά τη συνεδρίασή του με τηλεδιάσκεψη -μέσω της πλατφόρμας e:Presence– την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Παράλληλα, σύμφωνα με το εν λόγω ψήφισμα, το οποίο κατατέθηκε από την Περιφερειακή Αρχή και συνδιαμορφώθηκε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, χαιρετίζεται η απόκτηση από το Γ.Ν.Κ. του νέου, σύγχρονου, αξονικού τομογράφου (64 τομών) κατόπιν των προσπαθειών της κερκυραϊκής κοινωνίας.

Αναλυτικά το κείμενο του ψηφίσματος, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, αναφέρει: «Το Γ.Ν. Κέρκυρας απέκτησε έναν υπερσύχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, ο οποίος προστέθηκε στον υπάρχοντα αξονικό 16 τομών, τον οποίο είχε προμηθευτεί το Νοσοκομείο με τη μέθοδο leasing.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων χαιρετίζει την απόκτηση του νέου, σύγχρονου, αξονικού τομογράφου 64 τομών στο Γ.Ν. Κέρκυρας, κατόπιν προσπαθειών της κερκυραϊκής κοινωνίας, και αποφασίζει να παραμείνει και ο παλιός 16 τομών στην Κέρκυρα, σε οποιαδήποτε δομή είναι απαραίτητος, και να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« August 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search