• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δ. Μπιάγκης: Πλούσια η παρακαταθήκη της Κοινωνικής Δικαιοσύνης

September 03, 2021 4851



Μήνυμα του Δημήτρη Μπιάγκη για την 3η Σεπτέμβρη.

Το μήνυμα

Φέτος συμπληρώνονται 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η 3η του Σεπτέμβρη του 1974 αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την πολιτική ζωή της χώρας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, με την Ιδρυτική Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, αγκάλιασε τους πραγματικά αδύναμους πολίτες, εισήγαγε στην πολιτική ζωή του τόπου τις αρχές της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας, προήγαγε την Δημοκρατία των κομμάτων απέναντι στη «Αστική Δημοκρατία», την «Δημοκρατία των ελίτ», προχώρησε στην αναδιανομή του πλούτου, ενώ παράλληλα υπήρξε ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής των μεγάλων, προοδευτικών μεταρρυθμίσεων αφήνοντας τεράστια κληρονομιά στην πατρίδα.Η 3η του Σεπτέμβρη, είναι μια ημερομηνία που παραμένει άσβεστη στη μνήμη των ανθρώπων που επί ολόκληρες δεκαετίες πορεύτηκαν με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ακολουθώντας το όραμα του ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα, 47 χρόνια μετά, η μεγάλη Προοδευτική Παράταξη καλείται να ξαναβρεί την «χαμένη» της ριζοσπαστική ταυτότητα. Με νέο, φρέσκο και τεκμηριωμένο προγραμματικό λόγο δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Να επαναχαράξει το «αξιακό» της μοντέλο, βασισμένο στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, όπως άλλωστε πάντοτε πρέσβευε. Είναι ιστορική ευθύνη και χρέος όλων μας, το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τον χαμένο βηματισμό του απέναντι στην κοινωνία, να επανακαθορίσει τον ρόλο του, ειδάλλως θα χάσει και την τελευταία ευκαιρία που του έχει απομείνει: να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής των αυριανών εξελίξεων της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search