06-28-2026 17:57
Εκπαίδευση
- Κατηγορία: Αθλητικά
Αυλαία με νίκη και 4η θέση για τον Κρόνο
Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ ο Κρόνος, επικρατώντας με 3–0 του Αχιλλέα στις Νυμφές, στο πλαίσιο της 24ης και τελευταίας αγωνιστικής. Η νίκη αυτή επισφράγισε την αξιόλογη πορεία της ομάδας, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Δήμο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κωστακιώτης στο 56’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Γράντος στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 3–0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Κρόνου.
Η φετινή συγκομιδή των 43 βαθμών (14 νίκες, 1 ισοπαλία, 9 ήττες) αποτυπώνει τη σταθερότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ιδιαίτερα δυνατός εμφανίστηκε ο Κρόνος στην έδρα του, όπου κατέγραψε 8 νίκες σε 12 αναμετρήσεις, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του εκτός έδρας με 6 νίκες.
Καθοριστική υπήρξε η συμβολή του προπονητή Κώστα Καλούδη, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, δικαιώνοντας την επιλογή του και δημιουργώντας τις βάσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Στο κύπελλο της ΕΠΣΚ, ο Κρόνος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την Ολυμπιάδα. Παρά τον αποκλεισμό ( 1 - 4 στον πρώτο εντός έδρας αγώνα) , η ομάδα άφησε θετικές εντυπώσεις, ιδιαίτερα στον εκτός έδρας αγώνα, όπου προηγήθηκε με 2–0 στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ.
Η συνολική εικόνα της χρονιάς αφήνει υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια, με τον Κρόνο να δείχνει ότι διαθέτει τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – αντιτετράδια της εκπαίδευσης: Συνταγματική αναθεώρηση: Ένα ακόμα βαθιά αντιδραστικό εγχείρημα
Στις 2 Φεβρουαρίου 2026 ο Μητσοτάκης με διάγγελμά του και με επιστολή του προς τους βουλευτές της ΝΔ άνοιξε τη διαδικασία για μια νέα αναθεώρηση του Συντάγματος, την πέμπτη κατά...
Εκδήλωση: «Απαγόρευση της συλλογικής ζωής, περιστολή της ελεύθερης έκφρασης και καταστολή των αγώνων στα πανεπιστήμια», Παρασκευή 3/7
Η ΠΕΣΕΚ συνεισφέρει έμπρακτα στη στήριξη του λαού της Κούβας που δοκιμάζεται από την επιθετικότητα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού