Print this page

Ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου 2 – 0 τον Κρόνο

November 04, 2023 1255

Στο γήπεδο της Στρογγυλής και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣΚ ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου επικράτησε του Κρόνου με 2 – 0.

Ο Κρόνος στο Α΄ ημίχρονο είχε την υπεροχή, ενώ ο Κεραυνός έπαιζε με αντεπιθέσεις.  Στο 29΄ο τυπικά γηπεδούχος Κεραυνός ΑΓ. Νικολάου προηγήθηκε με 1 – 0 με γκολ του Λαμκάι. Η καλύτερη φάση για τον Κρόνο η κεφαλιά του Γκίτση στο 40΄μετά από σέντρα του Κυπτίου και πολύ καλή απόκρουση του Τσουκιά, ο οποίος λίγο  πριν εξουδετέρωσε επικίνδυνο σουτ του Γράντου. Το ίδιο και στο 19΄σε σουτ του Αρμενιάκου. Πολύ καλή απόκρουση και του Ανδριώτη. Με 1 – 0 έληξε το Α΄ ημίχρονο.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Κρόνος δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μόνο μια επικίνδυνη φάση σε σέντρα του Αρμενιάκου, αλλά να μην προλαβαίνει ο Βρεκάι να επιτύχει γκολ. Ο Κεραυνός με πολύ σωστή τακτική απείλησε σε αντεπιθέσεις και κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη στο 70΄με τον Χαντάι να διαμορφώνει το τελικό 2 – 0 χαρίζοντας στην ομάδα του πολύτιμη νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Σατκλιφ, Αρβανιτάκης, παρατηρητής Ρώσσης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Καλούδης) Τσουκιάς, Μπότσης, Ρέβης Ν, Μηνάς Α, Καλησπεράτης, Μαράι, Ρικας, Μηνάς Χ, Νικομ’ανης Σ, Χάνται, Λαμκαι

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ντελής Γ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Λέσσης Γερ., Βρεκάι, Ίσσερης, Κυπτίου, Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: ΛέσσηςΛ., Χατζής, Καποδίστριας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related items