• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Νίκη – ανάσα για τον Κρόνο 2 – 0 την Ομόνοια

December 10, 2023 1149

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε σήμερα, Κυριακή 10/12 ο Κρόνος που επικράτησε με 2 – 0 της Ομόνοιας στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου. Η πρώτη νίκη στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με προπονητή τον Κώστα Βλάσση. Μονόδρομος ήταν για τον Κρόνο η νίκη, η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα και δεύτερη μετά τις 21 Οκτώβρη. Είχε την υπεροχή και τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη. Μετά από υπέροχο συνδυασμό Κυπτίου – Λέσση Λ. και εξαιρετική κάθετη πάσα του τελευταίου ο Βρεκάι το 1 – 0 στο 33΄. Λίγο πριν, στο 30΄ το σουτ του Γιαννακόπουλου στη συμβολή των δοκών, ενώ ο Βρεκάι είχε απειλήσει για μια ακόμα φορά την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο Β΄ ημίχρονο συνέχισε ο Κρόνος να έχει την υπεροχή και είχε ευκαιρία με τον Βρεκάι, αλλά η κεφαλιά του ήταν εκτός εστίας. Στο 65΄ο Σουλάνης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό γάμα του τερματοφύλακα της Ομόνοιας διαμορφώνοντας το 2 – 0 και εδραιώνοντας τη νίκη του Κρόνου. Δυνατό σουτ του Κυπτίου στο 70΄και πολύ καλή απόκρουση του τερματοφύλακα. Δυο φάσεις σημαντικές στο 75΄και στο 79΄είχε ο Κρόνος με τον Λέσση Λ. να μην μπορεί να σκοράρει.

Η Ομόνοια σε όλο τον αγώνα επιχείρησε να απειλήσει με μακριά σουτ, αλλά ο Ανδριώτης βρισκόταν σε ετοιμότητα.

Ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιγνίδι των φιλοξενούμενων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παικτών του Κρόνου: Ίσσερη Α., Γιαννακόπουλου, Κουλούρη Β. Έτσι πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα από απουσίες παικτών εν όψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τις Μπενίτσες.

Διαιτησία: Βλάσσης, Σταμάτης, Μπαλός. Παρατηρητής:  Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Κουλούρης Β., Καλούδης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Λέσσης Γερ., Ίσσερης Α., Κυπτίου, Γραικός Τζ. Έπαιξαν και οι: Βρεκάι, Αρμενιάκος, Καποδίστριας,.

OMONOIA (Μάμαλος Κ.) Μαλαχάς, Γκόγκος, Κατσίχτης, Ταμπάκου, Σουρβίνος, Μέτης, Σότα, Τζελάι, Λόλης Γ., Λάμπουρας, Ντάνγκα. Έπαιξαν και οι: Καρύδας, Παππάς, Μέλλος.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search