Θιναλιακός – Κρόνος 3 – 0
Ο Θιναλιακός έχοντας κίνητρο, αφού βρίσκεται στη 2η θέση με 1 βαθμό λιγότερο από την ΑΕ Λευκίμμης επικράτησε του ελλιπή Κρόνου με 3 – 0 σε ένα ενδιαφέροντα αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 15΄ο Καββαδίας Ε. απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Στεργίου Π. Από καλή θέση ο Βεζιρτζόγλου στο 18΄έστειλε τη μπάλα άουτ. Ωστόσο ο ίδιος παίκτης δυο λεπτά αργότερα στο 20΄με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1 – 0 μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι του Προβατά. ηι Ο Στεργίου Π. λίγο αργότερα, στο 31΄με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Θιναλιακού σημειώνοντας το 2 – 0.
Ο Κρόνος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35΄ο Μαραβελάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Αμέσως με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου και πριν συμπληρωθεί το 46΄ο Βεζιρτζόγλου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0. Ο Κρόνος απείλησε με ένα σουτ του Καταβάτη, αλλά η κορυφαία φάση για τον Κρόνο ήταν στο 65΄, όταν ο Γράντος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Δημητριάδης στο 65΄ από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Κρόνου Καββαδία Ε.
Διαιτησία: Μαργαρίτης, Μιχαλάς, Βασιλείου
Οι συνθέσεις:
ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σπ.) Κουναλάκης, Στεργίου Κ., Πουλημένος, Κωστελέτος, Γκόγκος, Στεργίου Π., Αγόρας, Ελ Μαρίχι, Βεζιρτζόγλου, Λούβρος, Προβατάς. Έπαιξαν και οι: Γουδέλης, Δημητριάδης, Χατζηδημητρίου, Πάκος, Πολύζος.
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Καλούδης Κ.) Καββαδίας Ε. Γράντος, Κουλούρης Θ., Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Γιαννακόπουλος, Μαραβελάκης, Λέσσης, Χαντάι, Γραικός Α. Γεωργοπάλης Χρ., Χατζής, Έπαιξαν και οι: Καταβάτης, Καββαδίας Π.