09-27-2026 17:07
Διεθνή
- Κατηγορία: Κέρκυρα
Κορφιάτικο ραπόρτο: Άντε μετά νάχεις εμπιστοσύνη και άλλα τινά
Άντε μετά νάχεις εμπιστοσύνη
-------------------
Στο γνωστό μας μακρινό-πολύ μακρινό νησί (0 μοίρες γεωγραφικό μήκος και 90 μοίρες βόρειο πλάτος) αποκαλύφθηκε ότι η Κυβέρνηση δουλεύει χοντρό γαζί τους κατοίκους.
Έχουν μπλεχτεί εκεί στο μακρινό-πολύ μακρινό νησί με κάποιους που έχουν όρεξη να βαρούν μουσική ως το ξημέρωμα, όσο δυνατά θέλουν και ο Κυβερνήτης του μακρινού-πολύ μακρινού νησιού θέλει να τους κάμει τη χάρη.
Έτσι τους έβαλε να κάμουν αιτήσεις για να κουβεντιαστεί δημόσια με τους κατοίκους του μακρινού-πολύ μακρινού νησιού και κάτι τέτοια λίαν δημοκρατικά.
Έγιναν όμως διάφορα εκεί στο μακρινό-πολύ μακρινό νησί, που σας έχουμε ήδη πει και κάποιοι υποκυβερνήτες βγήκαν εκτός κυβέρνησης. Και εκεί που όλοι ασχολούνταν με άλλες νησιωτικές ιστορίες δεόντως σοβαρές που προκύψανε γιατί κάποιοι έκαναν ότι ήθελαν και δεν άκουγαν κανένα που να σκοπάει, έσκασε καινούργιο φρούτο.
Η κυβέρνηση του μακρινού-πολύ μακρινού νησιού είχε έτοιμο φιρμάνι για να επιτρέψει να βαρούνε όσο και όποτε θέλουνε μουσική σε κάποιες τρατορίες του μακρινού-πολύ μακρινού νησιού.
Έτσι απλά.
Τα περί … δημοκρατικών διαδικασιών πήγανε κάπου αμόντε που λέγανε οι παλαιοί κάτοικοι του μακρινού –πολύ μακρινού νησιού.
Άντε τώρα νάχεις εμπιστοσύνη σε τέτοιο γκουβέρνο.
Αυτά και άλλα πολλά ωραία και τρανά συμβαίνουν σε βόρειο πλάτος 90 μοιρών, δηλαδή 52 μοίρες βορειότερα.
Προς το παρόν, τονίζουμε για μία ακόμα φορά ότι κάθε ομοιότητα των παραπάνω καταστάσεων με πιθανές γνωστές μας, είναι τελείως συμπτωματική και οποιοσδήποτε πιστεύει περί του αντιθέτου δέον όπως θεωρηθεί κατακριτέος κ.τ.λ., κ.τ.λ.
Μήπως θα ήταν δυνατόν όταν οι κάδοι αδειάζονται και πάνε στη θέση τους να κλείνεται το καπάκι; Και ένα πλυσιματάκι 1-2 φορές τη δεκαετία καλά θα ήταν.
Όσο για το μεταλλικό καπάκι που λείπει από τον ένα υπόγειο κάδο, αυτό λείπει κάπου τρία και βάλε χρόνια, αλλά το έξοδο αντικατάστασης είναι δυσβάστακτο για τα τρισάθλια οικονομικά του ένδοξου δήμου μας και θα χρειαστεί νέα αύξηση τελών για να γίνει καινούργιο.
Ο χρήστης Στη χώρα των Φαιάκων περιόρισε ποιοι μπορούν να σχολιάζουν αυτή τη δημοσίευση.

Το ζητούμενο πλέον είναι "ποιός θα είναι ο ... τυχερός;"


Στην οδό Αθηναγόρα Καββάδα
-----------------------------------
Η τέλεια παγίδα δίπλα στους κάδους.
Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε κάποιον καθώς πάτε προς του Βασίλη, κάντε τον με τρόπο να κατέβη από το πεζοδρόμιο σε εκείνο το σημείο.

Ωμή ιμπεριαλιστική πρόκληση: Η Αμερικανίδα πρέσβης απειλεί με ανατροπή κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Ρουμανία – Σιωπή από τα εγχώρια καθεστωτικά ΜΜΕ
Η μάσκα της αμερικανοκίνητης «διπλωματίας» έπεσε με τον πιο κυνικό τρόπο. Οπως σημειώναμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, μια αποκαλυπτική βόμβα μεγατόνων από τη Wall Street Journal έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που το ταξικό και...
Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, Προπύλαια: Ανταπόκριση από την απογευματινή συγκέντρωση ενάντια στην απόλυση του Δημήτρη Αντωνίου από το ΕΚΠΑ, στις συνδικαλιστικές διώξεις και την τρομοκρατία
Τίποτα δεν μας χαρίζεται! Με αγώνα κατακτάμε ό,τι μας πήρανε! - Κινητοποίηση τη Δευτέρα 28/9 στην ΠΔΕ