Print this page

Πιστώσεις για έργα στα γήπεδα Νυμφών, ΚΓΣ, Αγ. Ματθαίου, Καρουσάδων

November 29, 2021 731

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Νίκου Μουζακίτη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (27/11) στη Λευκάδα, εγκρίθηκε η αναμόρφωση του ετήσιου προγράμματος τεχνικών έργων.

και εγκρίθηκαν πιστώσεις για έργα 130.000 ευρώ στο γήπεδο Νυμφών Νέα έργα, 100.000 για το γήπεδο μπάσκετ του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, 200.000 για το γήπεδο Αγίου Ματθαίου και 200.000 για το γήπεδο Καρουσάδων.

Αναλυτικά:

Υπερψηφίστηκαν στο Σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο 27.11.2021 στην Λευκάδα για το Σχέδιο Δράσης

Π.Ε. Κέρκυρας

 Χρώματα διαγράμμισης 50.000 €
Αποκατάσταση Δικτυών Φωτεινών Σηματοδοτών και Ηλεκτροφωτισμού 550.000 €
Αθλητισμός

Γήπεδο Νυμφών 130.000 €

Επισκευή Αγωνιστικού Στίβου Ταρτάν Μπάσκετ στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο 100.000 €
Αντικατάσταση Χλοοτάπητα Γηπέδου Αγ. Ματθαίου Κέρκυρας 200.000 €
Αντικατάσταση Χλοοτάπητα γηπέδου Καρουσάδων Κέρκυρας 200.000 €.

Μηδέν για τα γήπεδα Αγίου Νικολάου και Αργυράδων

Ουδέν νεότερον και ούτε ένα ευρώ για τα γήπεδα Αγίου Νικολάου και Αργυράδων

Να θυμίσουμε  τη λήξη της προθεσμίας στις 31/12/2020 "του εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου με 275.100 ευρώ, έργου, με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοινότητας Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Κορισσίων» με αριθμό Πρωτοκόλλου: 85796"
Με τους τοπικούς φορείς του Αγίου Νικολάου να καταγγέλλουν την "αδιαφορία που επέδειξε ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αντιμετωπίζοντας τον Άγιο Νικόλαο και τους κατοίκους του, σαν κατοίκους δεύτερης διαλογής" διαμηνύοντας "στις δημοτικές και τοπικές αρχές ότι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε ούτε αυτούς που μας πρόδωσαν και τσαλαπάτησαν το δίκιο και την αξιοπρέπειά μας, άλλα ούτε και αυτούς που δεν υπερασπίστηκαν ένα μικρό χωριό που βρέθηκε ανάμεσα στις συμπληγάδες της αδιαφορίας και των ψηφοθηρικών συμφερόντων."

Οι Αργυράδες είχαν και δικαιούνται γήπεδο!

Το γήπεδο των Αργυράδων που εγκαινιάστηκε στις 14-9-1957 πριν από 18 χρόνια, το 2003, καταργήθηκε ετσιθελικά.  Ένα σημαντικό έργο υποδομής που κατασκευάστηκε με τον κόπο και τον ιδρώτα των Αργυραδιτών και ενώ κυβερνητικοί και τοπικοί παράγοντες έδωσαν πολλές υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησαν. Ο ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2018 – 19, αλλά και στη Δ’ Εθνική κατηγορία έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και σε διοργανώσεις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Και δεν έχει γήπεδο ούτε και για προπόνηση!

Άγιος Νικόλαος και Αργυράδες δεν υπάρχουν στον χάρτη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Είναι φανερό ότι Άγιος Νικόλαος και Αργυράδες δεν υπάρχουν στον χάρτη της ΠΙΝ. Εδώ τους ξέγραψε από τον χάρτη και δημοτική αρχή της Νότιας Κέρκυρας.  Ο πολιτικαντισμός, το ρουσφέτι και η ημετεροκρατία καθορίζουν τις επιλογές της τοπικής και περιφερειακής αρχής: Έλεος ...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.