• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Το καλοκαίρι στο Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων) συνεχίζεται με πανδαισία γεύσεων και μελωδιών

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Πανδαισία γεύσεων και μελωδιών στο  Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων) – 40 χρόνια εμπειρία! 

Καλό αποκαλόκαιρο με πανδαισία γεύσεων και μελωδιών στο Boschetto Restaurant Corfu στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. 

Εάν λατρεύετε το καλό φαγητό και την καλή μουσική, τότε ετοιμαστείτε για μια επίσκεψη Boschetto Restaurant Corfu στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.για να έχετε όλη την απόλαυση μαζεμένη στο πιάτο σας. Ένα όμορφο και μοντέρνο εστιατόριο στη Νότια Κέρκυρα, στον Άγιο Γεώργιο με σύγχρονη διακόσμηση, ζωντανά χρώματα και γεύσεις με εμπνεύσεις που θα σας ξετρελάνουν! Εγγύηση η 40χρονη πείρα στην εστίαση και οι πολυπληθείς πελάτες μας που μαπό την πρωτη επίσκεψη γίνονται φίλοι μας.

Απολαύστε λοιπόν το δείπνο και το ποτό σας σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σκηνικά που μπορεί να προσφέρει το νησί. Το Boschetto Restaurant είναι ο ιδανικός προορισμός, ο χώρος για κάθε πιάτο κρεατικών και ψαρικών Πηγαίνεις για να ζήσεις την εμπειρία ενός γαστρονομικού ταξιδιού. Γεύσεις και υλικά οικεία, αποκτούν μία νέα διάσταση καθώς τα δοκιμάζεις σε συνδυασμό με το επιλεγμένο ποτό. Και ακριβώς αυτός ο συνδυασμός  είναι που σε κάνει να «ταξιδεύεις».

Ελάτε κάθε Πέμπτη για μια αξέχαστη ελληνική βραδιά με πολύ κέφι και χορό 

Ελάτε κάθε Σάββατο για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού με ένα πρόγραμμα που θα σας ενθουσιάσει 

Διεύθυνση: Άγιος Γεώργιος Νότια Κέρκυρα , 49080 

Τηλέφωνο:6946008343

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search