• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Απίστευτο περιστατικό μη αεροδιακομιδής 13χρονου - Η υγεία στην Κέρκυρα είναι υπό κατάρρευση

January 13, 2023 246

Ανακοίνωση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Την Πέμπτη 12/01/2023 υπήρξε άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει ότι η υγεία των πολιτών στην Κέρκυρα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ασθενής 13 χρονών ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί αεροπορικώς στην Αθήνα, τελικά με πλωτό μέσο έφθασε στην Ηγουμενίτσα και εν συνεχεία με ασθενοφόρο στα Γιάννενα, για να πετάξει τελικά από εκεί στην Αθήνα και να διακομιστεί στο Παίδων.

Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε η αεροκομιδή του από την Κέρκυρα στις 3:00 μ.μ. και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί πτήσεις με ελικόπτερο γίνονται μέχρι τις 5:00 μ.μ.  Στο μυαλό μας έρχεται το περιστατικό από τα Γρεβενά όπου ο 6χρονος Θωμάς άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Πάτρας καθώς εκεί ήταν η πιο κοντινή ανοιχτή Μ.ΕΘ.. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυβερνητικός βουλευτής είχε υποσχεθεί με δηλώσεις του στις 22/12/2022 ότι οι αεροκομιδές των ασθενών θα γίνονται απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια που θα εκτελούνται οι εργασίες στο Αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα συνεχίσει τον αγώνα για να έχει το νησί τις υπηρεσίες υγείας που αντιστοιχούν στην κοινωνία της Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search