• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ένας ακόμα άστεγος στην Κέρκυρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

January 24, 2021 3012

 

Πριν στεγνώσει το ... μελάνι για τον άστεγο συνάνθρωπό μας Τώνυ που μεταφέρθηκε από την πλακάδα τ΄Αγιού στο Νοοσκομείο που δείχνει την γκρίζα όψη της Κέρκυρας ,ήρθε είδηση για τη μεταφορά ενός ακόμα αστέγου στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi.com:  Δεύτερη επιχείρηση διακομιδής αστέγου στο νοσοκομείο, το Σάββατο το μεσημέρι από το άλσος της Γαρίτσας. Αυτήν τη φορά δεν χρειάσθηκε η εισαγγελική παραγγελία εφόσον σύμφωνα με πηγές της δημοτικής Αρχής, ο συμπολίτης συναίνεσε να διακομισθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, να φάει και να ζεσταθεί.

Εξετάζεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τόσο γι' αυτόν όσο και για τον Τώνη, η φιλοξενία τους στο Γηροκομείο. Παραλλήλως εξετάζεται η επείγουσα εξαφάλιση στέγης ή δωμάτια σε ξενοδοχεία της πόλης ώστε να παρέχεται αυτή η δομή όποτε και σε όποιον έχει την ανάγκη.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search