• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επιστολή Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας για ελλείψεις σε υγειονομικά υλικά ατομικής προστασίας των γιατρών

March 23, 2020 92

 

Η επιστολή του Συλλόγου προς το Υπουργείο Υγείας και τον ΠΙΣ:

"Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυραςεκφράζει την έντονη ανησυχία του, λόγω της αδυναμίας τις τελευταίες μέρες να προμηθευτεί υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας για τα μέλη του και κυρίως για εκείνα που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, καθώς για τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι υπάρχουν τα αναγκαία αποθέματα. Κατόπιν αυτού σας γνωστοποιούμε ότι υπάρχουν σκέψεις για κλείσιμο των ιδιωτικών ιατρείων, στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να διασφαλιστεί η υγεία των ιατρών και των πολιτών.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι λόγω των ελλείψεων που παρατηρούνται, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ασφαλής λειτουργία των ιδιωτικών ιατρείων, καθώς οι γιατροί καλούνται απροστάτευτοι να διαχειριστούν ασθενείς - πιθανά κρούσματα του κορωνοϊού, αλλά και ασυμπτωματικούς φορείς.

Είμαστε όλοι εν δυνάμει φορείς του ιού και μέσο διασποράς του.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο, ώστε να προμηθευτούμε το συντομότερο τα προαναφερόμενα υγειονομικά υλικά και να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους μας".

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search