• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Γ. Καλούδης: Γιατί στη Κέρκυρα εδώ και δύο μήνες δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν μάσκες για τον κόσμο?

March 23, 2020 65 Be the first to comment!

 

 

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ για τον κόσμο, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ?

1ο Ερώτημα στις εξουσίες και στους προπαγανδιστές τους: ΤΗΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ παντιοτρόπως (και μέσα από το «Ρώτα τον Γιώργο Καλούδη Live» κάθε Τρίτη) και υπερασπίζομαι δημόσια το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και κάθε οδηγία και υπόδειξη των Αρχών της χώρας μας για προστασία της Δημόσιας Υγείας από την εξάπλωση του φονικού άλλως βλαπτικού Κορώναιού.

Υπάρχουν όμως σοβαρά προβλήματα που αποσιωπούν τα ΜΜΕ της Αθηναικής Ολιγαρχίας:

Για δύο μήνες σιώπησα και δεν άσκησα καμμία κριτική σε κανένα κυβερνητικό μέτρο, σε καμμία παράλειψη της Δημάρχου και της Περιφεριάρχου περιμένοντας να δράσουν, αλλά πλέον μετά τη 2μηνη απόλυτη έλλειψη μασκών και ανά μεγάλες περιόδους έλλειψη αντισηπτικών και οινοπνεύματος υπάρχει πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Ως εδώ και μη παρέκει !

Υπάρχουν πλέον σοβαρές ευθύνες των αρμοδίων. Όλοι οι επιστήμονες καθημερινά διακηρύσσουν ότι μόνον ένα μικρό ποσοστό (5% ? ) των φορέων του ιού καταγράφεται ως κρούσματα. Γι΄αυτό και λήφθησαν αυτά τα σκληρά μέτρα !

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ για τον κόσμο, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ?

Γιατί δεν εύρισκε κανείς εύκολα αντισηπτικά τζελ ή οινόπνευμα στα φαρμακεία και στα supermarkets ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ! Το ΘΈΜΑ της άμεσης ανάγκης για τη διαρκή προμήθευση του Λαού με ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ για τον περιορισμό διάσωσης της πανδημίας, και μέσα από τις μάσκες, είναι ΓΝΩΣΤΟ εδώ και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ τουλάχιστον.

Σε όλους. Γνωστό επίσης είναι σε όλους ότι η Κίνα από τον Δεκέμβρη 2019, παρήγαγε μόνον για τους πολίτες της! Άρα τι έπρεπε και ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κάνει η κυβέρνηση ?

Το ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Να χρηματοδοτήσει 2-3 βιοτεχνίες στην Αθήνα ή το καλύτερο ΜΙΑ βιοτεχνία ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ να παράγουν μάσκες και σε μία εβδομάδα θα είχε πλημμυρίσει η Ελλάδα από μάσκες. Ας μείνουν και λίγα χρήματα στον τόπο μας. Πανεύκολο ήταν !

Γιατί δεν το έκαναν ? Και οι Δήμοι μπορούσαν να το κάνουν αυτό Πως γίνεται να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και να μπορεί να καλεί η αστυνομία πολίτες για απολογίες, ( που θα ζητήσουν και εξέταση των μαρτύρων τους, που πρέπει να πάνε σε φωτοτυπικά κλπ) για εκατοντάδες κατεπείγουσες υποθέσεις (με κίνδυνο παραγραφής ? ) και να τίθενται σε κίνδυνο και οι αστυνομικοί συγχρωτιζόμενοι με τόσο κόσμο καθημερινά αλλά και οι πολίτες ?

Τι κράτος είναι αυτό όταν ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν υπάρχουν μάσκες εδώ και δύο μήνες για να αγοράσουν ο κόσμος και οι υπηρεσίες ? ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ! Κανονικά έπρεπε το κράτος να μοιράσει δωρεάν τις μάσκες και ο κ. Τσιόρδας θάπρεπε να το είχε προτείνει !

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search