• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο Λάκης Γερογιάννης - Ανακοίνωση ΔΟ Κεντρικής Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

October 02, 2022 443

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Λάκης Γερογιάννης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Λ. Γερογιάννης ήταν συνταξιούχος και συνδικαλιστής του ΟΤΕ, στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Χ. Σαρλή με την παράταξη του οποίου εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. 

Με ανακοίνωση της η δημοτική οργάνωση Κεντρικής Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρει τα εξής: «Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος και ιστορικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κιν.Αλ. Θρασύβουλος (Λάκης) Γερογιάννης.

Γνωστός για τη συνδικαλιστική και αυτοδιοικητικήτου δράση (επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος) υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Τ.Ο. Κέρκυρας και αγωνίστηκε για τα ιδεώδη και τις αξίες του πολιτικού μας χώρου, ο οποίος από σήμερα είναι φτωχότερος.

Ανιδιοτελής, μαχητικός αλλά πάνω απ’ όλα σύντροφος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του.

Αντίο σύντροφε Λάκη».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search