• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη για την απώλεια της φιλολόγου Εριφύλης Μηλίτση

February 16, 2023 419

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και απεριόριστο σεβασμό την αγαπημένη μας συνάδελφο Εριφύλη Μηλίτση, φιλόλογο του 2ο Γυμνασίου Περάματος, για πάνω από 40 συνεχόμενα έτη.

Η Εριφύλη υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τα παιδιά του Περάματος, έδωσε κυριολεκτικά όλο της τον εαυτό σε αυτή την αποστολή. Ήταν παράδειγμα εκπαιδευτικού, με αγωνία για το μέλλον και την πρόοδο των παιδιών, στα οποία μιλούσε πάντα με αγάπη και στοργή.

Αναλυτικά

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά αποχαιρετά με βαθιά θλίψη και απεριόριστο σεβασμό την αγαπημένη μας συνάδελφο Εριφύλη Μηλίτση, φιλόλογο του 2ο Γυμνασίου Περάματος, για πάνω από 40 συνεχόμενα έτη.

Η Εριφύλη υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση τα παιδιά του Περάματος, έδωσε κυριολεκτικά όλο της τον εαυτό σε αυτή την αποστολή. Ήταν παράδειγμα εκπαιδευτικού, με αγωνία για το μέλλον και την πρόοδο των παιδιών, στα οποία μιλούσε πάντα με αγάπη και στοργή. Επέλεξε η ίδια να παραμείνει εκπαιδευτικός αποκλειστικά στο Πέραμα, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες μέρες, παρά τους αφόρητους πόνους που την ανάγκαζαν να μείνει στο σπίτι, η αγωνία και η έγνοια της ήταν συνέχεια στα παιδιά, το μάθημά τους.

Η Εριφύλη ήταν πάντα παρούσα στους αγώνες του κλάδου μας, στις απεργίες, στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΜΕ, στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας. Και φέτος, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν έλειψε από καμία μάχη, πήρε μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις, στους αγώνες για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, για όλα τα παιδιά, χωρίς αποκλεισμούς.

Θα την θυμόμαστε πάντα για το γλυκό της χαμόγελο, την ανιδιοτέλειά της, την αγάπη στα νέα παιδιά και στον Άνθρωπο, τα υψηλά πανανθρώπινα ιδανικά που μεταλαμπάδευε από γενιά σε γενιά.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αδερφό της, στην ανιψιά της που λάτρευε, στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Περάματος.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 18/2/2023

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search