• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Στερνό αντίο στον Αρσένη Κάντα – Σάββατο 6/5 11πμ στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

May 05, 2023 715

 Βαθιά θλίψη από την είδηση του θανάτου του αγαπημένου γιατρού Αρσένη Κάντα. Ο εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός Αρσένης Κάντας που ζούσε μόνιμα στην Αθήνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρονών την Πέμπτη 4 Μάη.

Ο Αρσένης Κάντας γεννήθηκε στις Αργυράδες Κέρκυρας το 1946 και φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Κέρκυρας και σε δύσκολες εποχές σπούδασε Ιατρική και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεχώριζε ως άνθρωπος και ιατρός για το ήθος και την επιστημονική του κατάρτιση. Η σταδιοδρομία του ως γιατρός, η ευσυνειδησία και η εργατικότητά του αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα. Ευγενής και καλόκαρδος διέθετε άριστο τρόπο προσέγγισης των ασθενών και των συνανθρώπων του. Κοινωνικός και με σπάνια ψυχικά χαρίσματα ήταν αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια. Ήταν πάντα κοντά στον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών και συμμετείχε στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητές του με συνέπεια και αγάπη. Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών αποφάσισε:

- Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια.

- Να παραστούν μέλη του ΔΣ στην κηδεία

- Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του ΔΣ

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη για την προσφορά του στον άνθρωπο, για την ευγένεια της ψυχής και το ξεχωριστό ήθος του. Πάντα η επικοινωνία με τον Αρσένη που ήταν τόσο γνήσιος και ανθρώπινος μέχρι τις τελευταίες στιγμές που έδινε μάχη με αξιοπρέπεια και γενναιότητα για να κρατηθεί στη ζωή είχε ξεχωριστή αξία.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 6 Μάη στις 11πμ στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το drepani.gr (argyrades.gr) εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του αγαπημένου μας γιατρού Αρσένη Κάντα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search